Vizitator Jean Nita Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Va salut! Am cumparat un proiector cu leduri de 30w si dupa ce l-am instalat si conectat,am observat ca 3 randuri de cate 6 leduri (din 6 randuri de cate 6) raman aprinse pasiv cand intrerupatorul este in pozitia OFF.Am crezut ca intrerupatorul este defect si l-am schimbat.Neavand unul dublu cu led,am montat unul dublu fara led si nu au mai ramas aprinse cele 3 randuri cu intrerupatorul in pozitia OFF! Multumit de randamentul proiectorului,am mai comandat unul . L-am montat si conectat tot printr-un intrerupator dublu cu led! Trei randuri aprinse pasiv!!!!! Am facut legatura cu ceea ce s-a intamplat cu precedentul si,neavand un intrerupator dublu fara led,an deconectat ledul iar proiectorul functioneaza normal! Pozitia intrerupatorului este undeva la semiintuneric si chiar as avea nevoie de un intrerupator cu led! Va rog,ce as putea face ca sa pot folosi un intrerupator dublu cu led? Cineva mi-a sugerat sa pun un condensator insa ,condensatorii sunt o varietate de tipuri si capacitati.Nestiind ce capacitate,nu am mers pe mana lui! Multumesc anticipat pentru eventuale sfaturi! Stiu ca exista multi profesionisti pe forum si de aceea va rog sa ma ajutati! Numai bine! Link spre comentariu
validae Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Citiți topicul ăsta: Acolo sunt toate informațiile necesare. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum