Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

VW Passat VR6 - capacitate rezervor de benzina

Vizitator

Postări Recomandate

in concluzie singura scapare e sa ne facem sonde si rafinarii in curte :d si sa nu mai depindem de nimeni :weedman: Acu fara gluma .... faza cu cam multi litrii in primele secunde am observat si eu o data la pompa .... cam 3 litri in 2 secunde dupa ce am apasat pe maneta :toimonster: am zis ca poate are pompa debit mai mare ... ma uitam la pompa nu la rezervor.

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...
  • Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• rimache

5

• ionut20

3

• altuser

1

• edy_wheazel

1

Top autori în acest subiect

Vizitator bursuc vasile

Consider că cel mai bine ar fi să măsuraţi rezervorul.Ar mai fi de avut în vedere şi gradul de dilatare sau de micşorare în funcţie de temperatură. La pompă benzina se măsoară în litri nu în kilograme.Posed o Skoda 100 Lux, iar în carte scrie că rezervorul are 32 litri. L-am dat jos şi l-am măsurat. În el a încăput fix 32,5 litri apă la 25 grade Celsius.Posed o Dacia 1400 cu bord CN, fabricată în 1997, motor de 1397 cmc, carburaţie, cutie cu 5 trepte, cumpărată de ocazie, etc, etc. iar în carte scrie că rezervorul are 48 litri. L-am dat jos şi l-am măsurat. În el a încăput fix 49,3 litri apă la 25 grade Celsius.Anevoios lucrul pe care l-am făcut, dar ştiu exact ce pun în rezervor. Sincer vorbind nu am simţit să fiu "făcut" la pompă vreodată şi conduc din 1983 !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări