Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Kituri neidentificate, Care le recunoasteti?

adynis

Postări Recomandate

acum am vazut ca ultima poza aparea de 2 ori. Am modificat-o si acum a aparut in plus prima poza: Beta 8607 :) Asta pentru cei care retraiesc zilele de mult apuse :d

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adynis

4

• Stefan

4

• Blind

2

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

prin 88-89 am vazut primele kituri , unele din ce ai postat pe aici , nici pistol de lipit nu aveam , cunostinte de elctronica f mici , cat ma rugam de ai mei sa ma doteze cu ceva scule si sa imi cumpere si mie un kit , macar un catel electronic sau un semnalizator cu becuri.dupa un an a venit revolutia s-au mai schimbat vremurile si de ziua mea am primit cadou un pistol de lipit, dupa care un vecin avea o punga de la un verisor de al lui cu resturi de palci elctronice , printre care si un catel elctronic. avea lipsa chiar tranzistorul de pe iesire ( un AC 180 K parca ), pune-te si chinuie-te sa gasesti asa ceva , am dat de el intr-un radio functional si l-am scos de acolo fara sa stau pe ganduri , uimindu-ma prima mea realizare electronica , am reusit sa fac o placa de textolit cu multe "chestii mici "" pe ea sa latre scuze de off topic dar aceste poze chiar mi-au trezit amintiri

Link spre comentariu

Ce vremuri... :rade: preamplificatorul ala universal era chiar bun, avea un BC171B pe intrare, un alt montaj indragit(indracit) era "Comanda Optica" aparuta in doua variante, 8105 si 8108-II, tranzistorii aia cu germaniu (GP1),aveau un curent de fuga, mama-mama... :sparge: cand am pus BC-uri declasate nu mi-a venit sa cred ce bine mergea...si led verde(11 lei)in loc de beculetul ala.Mai exista "Lampa automata de semnalizare 8604-III" , doamne ce componente...am dat 199 lei pe "Miniorga de lumini", avea si placi de polistiren pt asamblarea carcasei, phuai ce componente nasoale, dar am facut-o sa mearga, ceramicii aia placheta de 100 nF erau gata buliti din fabrica, de electrolitici, ce sa mai zicem, Dzeu cu mila...pacat ca nu am cumparat toate kit-urile, acum ar fi fost o colectie interesanta.

Link spre comentariu

Buna,Penultimul este amplificatorul de 10w . Am luat si eu doua dar nu m-am dat in vant dupa ele .Aveau insa finale de tip SDT 9201 si rezistentele de 0,68 ohmi / 4w , rectangulare din material ceramic. Am mai cautat multa vreme dar asa , cu acei finali, nu am mai gasit.Sa auzim de bine.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări