adynis Postat August 2, 2007 Autor Partajează Postat August 2, 2007 acum am vazut ca ultima poza aparea de 2 ori. Am modificat-o si acum a aparut in plus prima poza: Beta 8607 Asta pentru cei care retraiesc zilele de mult apuse Link spre comentariu
Vizitator Napster Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Adineauri am facut si eu 7802 sirena electronica autosalvare. Ii mai pun difuzor, alimentare si e gata. Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 prin 88-89 am vazut primele kituri , unele din ce ai postat pe aici , nici pistol de lipit nu aveam , cunostinte de elctronica f mici , cat ma rugam de ai mei sa ma doteze cu ceva scule si sa imi cumpere si mie un kit , macar un catel electronic sau un semnalizator cu becuri.dupa un an a venit revolutia s-au mai schimbat vremurile si de ziua mea am primit cadou un pistol de lipit, dupa care un vecin avea o punga de la un verisor de al lui cu resturi de palci elctronice , printre care si un catel elctronic. avea lipsa chiar tranzistorul de pe iesire ( un AC 180 K parca ), pune-te si chinuie-te sa gasesti asa ceva , am dat de el intr-un radio functional si l-am scos de acolo fara sa stau pe ganduri , uimindu-ma prima mea realizare electronica , am reusit sa fac o placa de textolit cu multe "chestii mici "" pe ea sa latre scuze de off topic dar aceste poze chiar mi-au trezit amintiri Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Ce vremuri... preamplificatorul ala universal era chiar bun, avea un BC171B pe intrare, un alt montaj indragit(indracit) era "Comanda Optica" aparuta in doua variante, 8105 si 8108-II, tranzistorii aia cu germaniu (GP1),aveau un curent de fuga, mama-mama... cand am pus BC-uri declasate nu mi-a venit sa cred ce bine mergea...si led verde(11 lei)in loc de beculetul ala.Mai exista "Lampa automata de semnalizare 8604-III" , doamne ce componente...am dat 199 lei pe "Miniorga de lumini", avea si placi de polistiren pt asamblarea carcasei, phuai ce componente nasoale, dar am facut-o sa mearga, ceramicii aia placheta de 100 nF erau gata buliti din fabrica, de electrolitici, ce sa mai zicem, Dzeu cu mila...pacat ca nu am cumparat toate kit-urile, acum ar fi fost o colectie interesanta. Link spre comentariu
kripton Postat Octombrie 4, 2009 Partajează Postat Octombrie 4, 2009 Buna,Penultimul este amplificatorul de 10w . Am luat si eu doua dar nu m-am dat in vant dupa ele .Aveau insa finale de tip SDT 9201 si rezistentele de 0,68 ohmi / 4w , rectangulare din material ceramic. Am mai cautat multa vreme dar asa , cu acei finali, nu am mai gasit.Sa auzim de bine. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 13, 2009 Partajează Postat Octombrie 13, 2009 cu 2 kituri de 15w am modifcat un Mayak si l-am facut ,,stereo'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum