iuliantv Postat Februarie 1, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2019 Acum 3 minute, Dan85 a spus: Poate sa scrie pe el si categoria NASA 14, conteaza cum este facut si din ce anume. In magazine nu prea gasesti cabluri de calitate, comanda-l online. online? chiar nu-mi inspira incredere plus ca unii nu dau detalii exacte si pozele sant informative ,comentarii sau raspunsuri pauza,si unde poti cumpara cat de cat cu incredere pretul ajunge de 2 ori cat cel real,am un magazin mai serios de unde as putea cumpara si omul stie ce vinde,plus ca daca ma duc eu personal l-as putea pune sa-l probeze ,cumparam de mult de la ei ,cablu pentru parabolica si antene receivere etc.au si magazin online tech....b au si preturi 1.5 lei m cat6 Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Cat6e poate oferi transfer de 1000Mbps la maxim 100 metri, nicidecum Cat5e. Cu Cat5 simplu nu am reusit sa ating 930Mbps nici macar la un metru.Cu cat6e facut colac, la 305m distanta inca mai mergea cu 65-67Mbps! Cu router Cisco Gigabit si placa de retea 3COM 10/100/1000 la capete. 1 Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 Acum 21 ore, iuliantv a spus: online? chiar nu-mi inspira incredere plus ca unii nu dau detalii exacte si pozele sant informative ,comentarii sau raspunsuri pauza,si unde poti cumpara cat de cat cu incredere pretul ajunge de 2 ori cat cel real,am un magazin mai serios de unde as putea cumpara si omul stie ce vinde,plus ca daca ma duc eu personal l-as putea pune sa-l probeze ,cumparam de mult de la ei ,cablu pentru parabolica si antene receivere etc.au si magazin online tech....b au si preturi 1.5 lei m cat6 Ia din dedeman, il stie toata lumea si nu e teapa ( atentie ce model cumperi ) Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) Acum 31 minute, Dan85 a spus: CCA. cca versus cupru prefer cupru plin decat camasa cupru cca =aluminiu cuprat oricum cei de la dedeman au preturi destul de piperate(sa nu mai spunem ca strainii ne jupuiesc la noi in tara,cand dedeman are preturi mai mari ca un magazin strain) cat6 cupru 0,4m 2,39lei m ,cat6 cupru 0.57m 1.5lei m la un magazin tot romanesc Editat Februarie 2, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Stefan Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 La banii ăștia înseamnă că ai luat reichle de-massari S/FTP CAT 7 și mufe tot de la R&M, altfel ai dat foarte mult pe el. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) la 50m cu 2.5euro per metru ajunge undeva la 600lei ,abonamentul pe 2 ani la 1000mb,daca ar face sharing din zeci de servere nu ar fi problema,dar omul primeste sharing pe un singur receiver,si retea un pc si 1 laptop si 3 (sau 2)telefoane,nu merita investitia,din partea mea subiectul poate fi suspendat pana saptamana viitoare cand va sau voi cumpara ceva sa faca fata si la un pret moderat,in functie de ce voi sau va gasi in localitate,va multumesc de interesul acordat,si cine vrea sa dea sfaturi idei,e binevenit poate pe viitor vom sti ce sa cumparam toate cele bune Editat Februarie 2, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum