lambrinoc Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 buna. am cautat pe google dar nu apare prin romania ,se pot potrivi si alte modeluri Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Păi ar trebui să vă gândiți serios la varianta comandării lor direct de la chinezi, chiar dacă durează mai mult, ieșiți oricum mult mai ieftin decât dacă le luați de la un retailer de la noi....iar la varianta second-hand nici să nu vă gândiți, e o cârpeală care nu va ține mult. Editat Ianuarie 31, 2019 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) La 31.01.2019 la 7:11, lambrinoc a spus: buna. am cautat pe google dar nu apare prin romania ,se pot potrivi si alte modeluri Intro mica si mare masura,moderatorii validae au dreptate.Prima data trebuie sa stabiliti la ce tensiune se alimenteaza aceste barete,si per fiecare led in parte.Exemplu: la 3,6v si la 6 v.La o comanda de leduri pentru barete,am primit si cu lumina(alb cald) care nu se asociau cu cele de culoare (alb rece).Daca sunteti in mana ca sa schimbati componente de tip SMD,va urez mult succes.Si nu in ultimul rand pentru D-nul validae:aveti mare dreptate pana a le repara pe cele existente.Sper ca nu ma blochezi acum pentru comentul meu:am glumit oricum Editat Februarie 1, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Editat Februarie 1, 2019 de Vizitator Nu recomand finalul clipului. Link spre comentariu
iuliantv Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 (editat) cam cioban la desfacutul tv-ului,daca a-ti vedea cate zgarieturi a capatat rama acelui tv la manevrarea pe acea masa,fara ceva curat pus pe ea ,o folie de nailon un material textil ceva,cat despre montarea unui led recuperat se putea face mai cu cap,cu ceva lungime mai mare a baretei cu led recuperate(pentru o racire mai buna) si lipirea se putea face direct cu fludor pe o suprafata mai mare,sa fii sigur ca acel le recuperat sta cat mai fest pe bara de cupru din tv pentru o racire mai buna,nu mai vorbesc ca nu sant deacord cu surubelnita electrica cand ai 20 de suruburi de desfacut,mai ales pe ramele extra subtiri dintr-un plastic destul de casant,cand ai o vechitura de vestel sau altele de acum 10-15 ani care au o carcasa serioasa si multe suruburi in plastic si metal de umplii un buzunar atunci poti sai dai cu surubelnita electrica,dar la generatia asta de tv-uri chiar e ciobanesc si riscant Editat Februarie 2, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
Marian Roman Postat Februarie 2, 2019 Partajează Postat Februarie 2, 2019 La 31.01.2019 la 7:11, lambrinoc a spus: buna. am cautat pe google dar nu apare prin romania ,se pot potrivi si alte modeluri nu ai cautat bine... se gasesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 La 02.02.2019 la 10:02, iuliantv a spus: cam cioban la desfacutul tv-ului,daca a-ti vedea cate zgarieturi a capatat rama acelui tv la manevrarea pe acea masa,fara ceva curat pus pe ea ,o folie de nailon un material textil ceva,cat despre montarea unui led recuperat se putea face mai cu cap,cu ceva lungime mai mare a baretei cu led recuperate(pentru o racire mai buna) si lipirea se putea face direct cu fludor pe o suprafata mai mare,sa fii sigur ca acel le recuperat sta cat mai fest pe bara de cupru din tv pentru o racire mai buna,nu mai vorbesc ca nu sant deacord cu surubelnita electrica cand ai 20 de suruburi de desfacut,mai ales pe ramele extra subtiri dintr-un plastic destul de casant,cand ai o vechitura de vestel sau altele de acum 10-15 ani care au o carcasa serioasa si multe suruburi in plastic si metal de umplii un buzunar atunci poti sai dai cu surubelnita electrica,dar la generatia asta de tv-uri chiar e ciobanesc si riscant Ai dreptate cu procedeul facut de cel din videoclip,am vizionat mai multe postari in aceasta categorie si sigur mam grabit cu alegerea unuia dintre ele.Nici eu nu sunt de acord cu ce se relateaza in acest video.Eu verific sub tensiune fiecare led in parte si care constat ca se aprinde mai slab,il inlocuiesc sigur pe langa cele arse bininteles. Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 La 31.01.2019 la 7:11, lambrinoc a spus: buna. am cautat pe google dar nu apare prin romania ,se pot potrivi si alte modeluri Uite aici documentatie si de unde poti comanda leduri barete led.Sigur acum le gasiti la un pret mai eftin. Depanarea blocului de backlight la televizoarele cu LED-uri.pdf Link spre comentariu
lambrinoc Postat Februarie 10, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2019 am rezolvat se gasesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum