Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum bobinez un aparat de sudura

Duban Mihai

Postări Recomandate

Mi-a crapat aparatul de sudura de la atelier , mai exact bobina din primar ! am scos toata sarma de pe primar (era conceput sa mearga si la 220 si la 380) si am incercat sa rebobinez doar cu o mediana

A mers cat a mers , dar se pare ca lacul ales de mine nu a tinut si s-a topit (chiar s-a aprins un pic  :P 

Acm vrea sa iau sarma de Cu de 1,5 pt. ca cealalta era de Al de 1 ...

Cum aflu de cate spire am evoie pe primar ?

Ce iformatii pot sa va mai ofer despre aparat ca sa ma ajtati ?

Se pare ca ma lasa cateva litere de la tastatra asa ca va mai scri si maie de la atelier :)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• Duban Mihai

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Cand ai scos toata sarma, trebuia sa numeri cate spire ai, si scapai de calcul, daca pana s-a ars a facut serviciu decent.Daca vrei ajutor, trebuie sa dai datele trafului, adica dimensiunile miezului, si se recalculeaza tot. Daca nu-l folosesti la 380V, ar fi bine sa renunti la partea asta de bobinaj. Apeleaza cu incredere la colegul flomar60, daca il convingi sa te ajute, in mod sigur nu mai ai nevoie de altceva.Mie mi-a bobinat un traf pe care il consideram imposibil de rebobinat, din cauza spatiului mic avut la dispozitie.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări