gauss Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) 1 hour ago, fluffy37 said: @gauss Aveti dreptate, doar ca eu nu intentionez sa ma fac filatelist, le-am cumparat aducandu-mi aminte de copilarie...suma nu a fost mare, zic si eu. Nevasta-mea mi-a dat o idee aseara...zice du-le la Negreni la vara si fa-te preocupat de ele toata ziua... Suna bine ! Si simplifica mult ( ingusteaza ) datele problemei . Eu am judecat ( poate pripit ) ca ideea evaluarii este un pas preliminar vanzarii . Care ar fi trebuit sa aduca profit . Etc . Daca au fost achizitionate (si ) sub un imbold personal , evaluarea poate sa astepte . Mai ales daca e o componenta a unei satisfactii personale legate de valoarea unui obiect , a carei posesie are componente sentimentale ( in sensul larg al cuvantului ) . O poate spori , adaugand o valoare intrinseca pecuniara ... de multe ori nu e de neglijat . Asa ca puteti astepta ... va veni si evaluarea , daca iesiti in calea ei . Mai ales ca nu e o urgenta . Altfel , felicitari pentru achizitie . Poate fi o particica din fericire ( inteleg sentimentul si modul in care ia nastere , legat si potentzat de bunuri materiale ) . Ori , asta cautam toti , nu ? ... P.S . - daca am timp , si poate in alt topic , voi povesti o istorie legata de un obiect , pe care l - am vazut in targul de la Ploiesti . O chestie care nici acum nu stiu ( metaforic vorbind ) , daca s - a intamplat ... Editat Ianuarie 31, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Niciodata o evaluare nu-ti aduce clientul in batatura cum ar vrea/crede unii. O evaluare corecta iti da un pret de referinta in jurul caruia te poti situa intr-o ipotetica ocazie de vanzare. Iti da certitudinea ca un obiect scump, nu-l vinzi cu 2 lei, si invers, pe un obiect de 2 lei sa ceri un pret ridicol de mare.In rest sunt variatiuni, caracteristice forumului, unde fiecare are dreptate. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Se aplica si la moderatori ?... Sau dreptatea lor e mai dreptate ? ... Nu stiu ( nu sant sigur ) , de aceea intreb . P.S . - am aflat ( si eu ) ca dl . Fluffy37 nu doreste sa vanda ( explicit ) timbrele . Ma rog , colectia ( cu clasoarele ) . Editat Ianuarie 31, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Exact ce spuneam...intrebarea asta putea fi evitata, pt a nu isca alte discutii oftopic. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Uite ca n - am evitat - o . Si nu - mi pare rau . Am obtinut raspunsul ... asta doream ! Editat Ianuarie 31, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Sa fiti sanatos. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 31, 2019 Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 (editat) Multumesc . Aceleasi urari ... P.S. - cred ca mai am niste timbre , intr - o alta locatie . Am sa le caut , sant destul de vechi ... , daca or mai fi ! , si in ce stare ... Vreo cativa ani am fost abonat la Rompresfilatelia ... Editat Ianuarie 31, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate