Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

unde se poate evalua o colectie de timbre?

Vizitator

Postări Recomandate

1 hour ago, fluffy37 said:

@gauss  Aveti dreptate, doar ca eu nu intentionez sa ma fac filatelist, le-am cumparat aducandu-mi aminte de copilarie...suma nu a fost mare, zic si eu.

Nevasta-mea mi-a dat o idee aseara...zice du-le la Negreni la vara si fa-te preocupat de ele toata ziua...:85

Suna bine ! Si simplifica mult ( ingusteaza ) datele problemei . Eu am judecat ( poate pripit ) ca ideea evaluarii este un pas preliminar vanzarii . Care ar fi trebuit sa aduca profit . Etc . Daca au fost achizitionate (si ) sub un imbold personal , evaluarea poate sa astepte . Mai ales daca e o componenta a unei satisfactii personale legate de valoarea unui obiect , a carei posesie are componente sentimentale ( in sensul larg al cuvantului ) . O poate spori , adaugand o valoare intrinseca pecuniara ... de multe ori nu e de neglijat . Asa ca puteti astepta ... va veni si evaluarea , daca iesiti in calea ei . Mai ales ca nu e o urgenta . Altfel , felicitari pentru achizitie .  Poate fi o particica din fericire ( inteleg sentimentul si modul in care ia nastere , legat si potentzat de bunuri materiale ) . Ori , asta cautam toti , nu ? ...

P.S . - daca am timp , si poate in alt topic , voi povesti o istorie legata de un obiect , pe care l - am vazut in targul de la Ploiesti . O chestie care nici acum nu stiu ( metaforic vorbind ) , daca s - a intamplat ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 36
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Niciodata o evaluare nu-ti aduce clientul in batatura cum ar vrea/crede unii. O evaluare corecta iti da un pret de referinta in jurul caruia te poti situa intr-o ipotetica ocazie de vanzare. Iti da certitudinea ca un obiect scump, nu-l vinzi cu 2 lei, si invers, pe un obiect de 2 lei sa ceri un pret ridicol de mare.In rest sunt variatiuni, caracteristice forumului, unde fiecare are dreptate.

Link spre comentariu

Se aplica si la moderatori ?... Sau dreptatea lor e mai dreptate ? ... Nu stiu ( nu sant sigur ) , de aceea intreb .

P.S . - am aflat ( si eu ) ca dl . Fluffy37 nu doreste sa vanda ( explicit ) timbrele . Ma rog , colectia ( cu clasoarele ) .

Editat de gauss
Link spre comentariu

Multumesc . Aceleasi urari ...

P.S. - cred ca mai am niste timbre , intr - o alta locatie . Am sa le caut , sant destul de vechi ... , daca or mai fi ! , si in ce stare  ... Vreo cativa ani am fost abonat la Rompresfilatelia ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări