Vizitator gheorghiudan Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Imi poate spune cineva ledul rosu aprins ce reprezinta? nu vrea sa stoarca si aprinde acest led. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Verifică filtrul de la racordul de apă al mașinii, e posibil să fie plin de impurități venite de pe conducta de apă. Link spre comentariu
ipotexas Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Este sigur o problema de evacuare a api. Pompa cu probleme,furtun infundat,etc Link spre comentariu
grosu99 Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Pe partea din fata a masinii,la partea de jos este un capac care se desface si acolo e un filtru care se desface si se curata.Furtunul de evacuare tb curatat Link spre comentariu
Fanix Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 pina la urma ce a avut masina? Link spre comentariu
cristi_ozana Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 In afara de pompa mai este si presostetul diferential. Am avut aceiasi eroare si era orificiul de acces apa in vasul presostatului infundat cu detergent si balsam. L-am curatat alarma a disparut si a aparut o alta alarma de service dupa 11 ani de functionare. Acum masina a iesit la pensie. Link spre comentariu
GabitzuGMC Postat Februarie 10, 2019 Partajează Postat Februarie 10, 2019 Se pare ca unele persoane asteapta sa fie ajutate, insa nu au bunul simt de a multumi, a da un like si de a spune cum s-a rezolvat concret problema --- aceasta pentru a ajuta si alte persoane in rezolvarea aceleiasi probleme. 1 Link spre comentariu
AndreeaPE Postat Noiembrie 6, 2023 Partajează Postat Noiembrie 6, 2023 On 2/10/2019 at 10:59 AM, grosu99 said: Pe partea din fata a masinii,la partea de jos este un capac care se desface si acolo e un filtru care se desface si se curata.Furtunul de evacuare tb curatat Multumesc! La mine asta a fost solutia. Am gasit o agrafa prinsa in filtru… Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum