Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

plasma LG 42pg100r-za pfc sursa ?

poplex22

Postări Recomandate

pfc este instabil , variaza intre 250-385v , in sarcina tvul merge citeva sec. apoi trece in stby., am gasit manualul service dar nu contine sursa si bufferele z si y , in special sursa daca ma poate ajuta cineva ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• poplex22

7

- am rezolvat problema din pfc. erau niste condensatori si tranzistori semidefecti pe alim circuite, acum imi apare pentru imagine corecta pt. citeva secunde apoi se restarteaza si fie imi apare iar imagine normala fie o perdea de benzi statice verticale colorate si in ambele cazuri nu mai executa nici-o c-da. fie manual fie din telecomanda ?, va rog citeva solutii ?

Link spre comentariu

- citeva sfaturi va rog, sunt colegi cu multa experienta la plasme, nu stiu ce se intimpla !, tensiunile sunt conform etichetelor : Vs = 190v,  Va = 60v,  +16,5v,  +12v,  +5v , M5v,           Vsc = 140v,  - Vy = -187v,  si totusi dupa citeva secunde pina la zeci de secunde de funcxtionare corecta dispare brusc imaginea ramane sonorul iar dupa alte citeva secunde pina la zeci trece fie in stby fie se inchide complet fara nici un led aprins pe panou dar cu tens de stby 5v inca prezenta ?, va rog citeva cuvinte

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări