Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Camera video pentru fantana

Postări Recomandate

Va salut,

A venit un cunoscut la mine sa-i lipesc niste fire de la o camera video noua, pentru inspectat fantani/puturi. Cablu cu invelis siliconic, cu 4 fire  si cu o insertie de doua manunchiuri de fire rezistente la rupere. Omul zicea ca e kevlar. Nu le-am putut taia cu foarfecele. Le-am taiat greu cu un cutter.

Camera veche  i-a ramas captiva intr-un put, langa pompa submersibila.

Camera a cumparat-o de aici:

https://www.pasisrl.it/pg/product.php?ln=en&pr=29

https://www.pasisrl.it/ftp/prd/pdf/WELL_CAMERA_UK_2015_LP.pdf

Pe site zice ca respectiva camera e USB. Acum, sunt curios, ce fel de camera e de se poate folosi un cablu de 500m lungime? Eu am incercat la o imprimanta un cablu de  20m (2 x 10m) dar se balbaia imprimanta.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Daca te uiti la pdf, cablul usb este doar de la unitatea centrala catre laptop. Bainuiesc ca transmisia pe fir este pe fibra optica intre cutia de la camera si unitatea centrala (pe cablu coaxial stiu ca 100m este limita superioara fara amplificare).

L.E. De pe site ..."display unit with integrated LCD, USB2 grabber board and microphone, battery charger" deci, doar unitatea centrala are usb.

Editat de amudsen
actualizare
Link spre comentariu

La lungimi mari de cablu se pierde sincronizarea intre pachetele trimise si receptionate. USB-ul este pt comunicatie bidirectionala, asta este marea problema.

Daca se rezolva aceasta problema (din SW dar nu numai) atunci se poate avea transmisie si la distante mari pe USB cu un cablu de calitate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări