Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

pata afisaj televizor acer i2276vwm

altuser

Postări Recomandate

Salut, televizorul este cel din linkul cu manualul:

https://aoc-pim.s3.amazonaws.com/Public/AOC/Product Data and Pictures/76ID/I2276VWM/Manual/I2276VWM_Romanian.pdf 

Problema: A aparut o pata dreptunghiulara, dreptunghi perfect definit, laturi cca 60x35mm. Este situata exact in coltul stanga sus. Pe imagine desktop, fond deschis, se observa mai greu, dreptunghiul respectiv are o nuanta a culorii mai deschisa.

Apare indiferent de intrarea folosita, HDMI sau VGA, indeferent daca e conectat la pc, decodor digital tv.

Eu zic ca nu e problema de semnal, e ceva intern. 

Va rog ma puteti lamuri care poate fi cauza? E ceva complex, costisitor de remediat? 

Voi atasa si poze, multumesc. 

IMG_20190129_162017 (1).jpg

IMG_20190129_162048 (2).jpg

IMG_20190129_162213 (1).jpg

IMG_20190129_162235 (1).jpg

IMG_20190129_163135.jpg

IMG_20190129_163152.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• altuser

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Am rezolvat.

Am intrat in meniu, clear vision, era off. Am ales varianta medium si a disparut. Ulterior am trecut din nou pe off, nu mai apare. Posibil cand am umblat la meniu din butoane. Nu aveam manualul, eram curios. acum am manualul. Nu stiu care-i cauza dar am descris manifestarea si rezolvarea, posibil sa fie de folos si altora.

Se poate inchide, va multumesc.

Editat de altuser
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări