altuser Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Salut, televizorul este cel din linkul cu manualul: https://aoc-pim.s3.amazonaws.com/Public/AOC/Product Data and Pictures/76ID/I2276VWM/Manual/I2276VWM_Romanian.pdf Problema: A aparut o pata dreptunghiulara, dreptunghi perfect definit, laturi cca 60x35mm. Este situata exact in coltul stanga sus. Pe imagine desktop, fond deschis, se observa mai greu, dreptunghiul respectiv are o nuanta a culorii mai deschisa. Apare indiferent de intrarea folosita, HDMI sau VGA, indeferent daca e conectat la pc, decodor digital tv. Eu zic ca nu e problema de semnal, e ceva intern. Va rog ma puteti lamuri care poate fi cauza? E ceva complex, costisitor de remediat? Voi atasa si poze, multumesc. Link spre comentariu
altuser Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 (editat) Am rezolvat. Am intrat in meniu, clear vision, era off. Am ales varianta medium si a disparut. Ulterior am trecut din nou pe off, nu mai apare. Posibil cand am umblat la meniu din butoane. Nu aveam manualul, eram curios. acum am manualul. Nu stiu care-i cauza dar am descris manifestarea si rezolvarea, posibil sa fie de folos si altora. Se poate inchide, va multumesc. Editat Ianuarie 30, 2019 de altuser Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum