Ovidanie Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Astazi am pierdut mai bine de jumatate de ora cautand prin atelier niste freze de 3mm...si asta deoarece nu au o cutie a lor. Asadar am scos de la naftalina o cutie de aluminiu si acum am de aranjat unelte ca cele din link: https://images.okr.ro/auctions.v3/1000_1000/2011/07/19/8/6/675301927819102348634674-5973038-1000_1000.jpg Practic vreau sa infing uneltele intr-un material de genul polistirenului de inalta densitate... ce recomandati? Polistirenul se macina, izoprenul e prea moale... Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Lemnul, cu gauri date pe masura sculelor care vin bagate. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) Nu merge lemnul, cel putin nu gaurit...ai vazut ce vrea? In lemn mi-am facut si eu, pt burghie si tarozi, dar daca intorci placa cu fata in jos, curg toate. Ori in cutia aia de aluminiu pe care zice ca o are, cine stie cum o sa le asigure sa nu iese sa se amestece. Editat Ianuarie 29, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Acum 2 ore, Ovidanie a spus: Practic vreau sa infing uneltele intr-un material de genul polistirenului de inalta densitate... ce recomandati? Polistirenul se macina, izoprenul e prea moale... Asta vrea. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Ma rog, daca era asa simplu, ma indoiesc sa mai fi intrebat aici...credeam ca vrea sa faca un organizator in cutia de aluminiu de care povestea. Ce spui tu, de lemn, e pt banc. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Vreau sa infing uneltele intr-un material care sa nu se scamoseze. Uneltele mai mici de Φ1,5mm le tin infipte intr-o bucata de izopren. Inainte le tinem infipte in polistiren. Ambele materiale prezinta neajunsuri. Sigur exista materiale mult mai indicate, materiale pe care nu le cunosc (inca). Link spre comentariu
ratza Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 (editat) Un suport magnetic (de-ăla de cuţite de bucătărie) nu ţi-ar rezolva problema? Editat Ianuarie 30, 2019 de jegster Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 (editat) Exista polistiren elastic ... de fapt nu stiu daca e chiar polistiren , un " burete " elastic , de inalta densitate ... se apropie de neopren , dar mult mai compact , mai rigid si lucios . Nu este permeabil , nu absoarbe apa . L - am gasit ca suporti si pereti despartitori in cutii de transport , din aluminiu , pentru scule de masura . Se taie bine cu fir incins de nichelina , la nevoie cu un cuter bine ascutit , functie de grosime . Se lipeste bine cu prenadez , nu - l dizolva ... Sculele cu coada ar putea fi infipte in el . Editat Ianuarie 30, 2019 de gauss Link spre comentariu
grosu99 Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Pentru burghiile mari am niste cutii verzi miltare care se gaseau in mastile de gaze ale lui Ceasca (cred ca erau in ele niste fiole anti agent paralizant)....pentru cele mai mici plus tarozi,etc am cutii cu compartimente ,de calitate ca sa nu se amestece intre ele.Depinde si cit de ordonat esti ca daca nu le pui in ordine inapoi poti sa ai mama cutiilor..... Link spre comentariu
woodyteo Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Acum 39 minute, gauss a spus: Exista polistiren elastic ... de fapt nu stiu daca e chiar polistiren , un " burete " elastic , de inalta densitate ... se apropie de neopren , dar mult mai compact , mai rigid si lucios . Nu este permeabil , nu absoarbe apa . L - am gasit ca suporti si pereti despartitori in cutii de transport , din aluminiu , pentru scule de masura . Se taie bine cu fir incins de nichelina , la nevoie cu un cuter bine ascutit , functie de grosime . Se lipeste bine cu prenadez , nu - l dizolva ... Sculele cu coada ar putea fi infipte in el . Subscriu si eu. Exista un fel de burete mai dens, eu am vazut de culoare neagra, ceva in gen cum sunt la saltelele cu memorie, care rezista la asa ceva. Se lipeste in cutie cu prenandez, pentru sculele verticale gen burghie, tarozi si tot ce vine cu coada, se dau gauri cu ceva incins la grosimea corespunzatoare, iar pentru cele asezate orizontal se taie cu un cutter. Link spre comentariu
puriu Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Este vorba de polietilena expandata. Se foloseste sub forma de placi la ambalarea produselor mari si grele (calculator, imprimanta 3D, etc.). Unele au grosime mare, 5 cm, altele sunt facute din placi de 1 cm lipite intre ele. Link spre comentariu
manolo Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 E vorba despre asa ceva? https://www.inatech-shop.ro/ambalaje-materiale-izolatii/ambalaje-pentru-protectie/placa-din-polietilena-expandata/ Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 Sunt jucarii din burete din ala rezistent. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Ianuarie 30, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 A trecut userul AndreidinSV pe la mine si mi-a explicat ca cea mai buna varianta ar fi polietilena expandata sau polistiren de mare densitate dar acoperite cu folie din material plastic care se poate deforma termic. Adica sa iau un pet de 1,5-2 litri, ceva fara striatii sau model, sa incalzesc cu suflanta cu aer cald pana se inmoaie apoi sa perforez folia direct cu unealta care vine in acel loc. Zice se se deformeaza in forma de palnie si ca o sa nimeresc gaura mai usor...fara ochelari!! Suport pentru unelte: Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 30, 2019 Partajează Postat Ianuarie 30, 2019 ceva de genul asta am eu, dar din lemn Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum