Florinel TV Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 Acum 9 ore, stefank a spus: Telefunken T32FX180DBM VES315WNDS-01 17IPS12 Multumesc Profile https://files.fm/f/abtx5dqs7r#sign_up Dump https://files.fm/f/nq3rcsuuyn#sign_up Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 multumesc , am incercat dumpurile pentru SPI dar doar palpaie ledul rosu si altceva nimic Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 28 Partajează Postat Octombrie 28 Incearca cu ace dumpuri , probabil nu merge ca difera mainboardul https://files.fm/f/6kjfyw4hc7 Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 29 Partajează Postat Octombrie 29 multumesc , televizorul a plecat cu boxe pc legate la mufa de casti Link spre comentariu
lucadorin Postat Noiembrie 28 Partajează Postat Noiembrie 28 JVC LT-32VHQ3951 sasiu 17MB140TC sursa 17IPS63 display VES315WNGL-L3-N91 JVC LT-32VHQ3951.rar Link spre comentariu
lucadorin Postat Noiembrie 28 Partajează Postat Noiembrie 28 JVC LT-32VF52M sasiu 17MB211S sursa 17IPS62 display VES315UNDX-2D-N21 JVC LT-32VF52M.rar Link spre comentariu
smokerstm Postat Decembrie 5 Partajează Postat Decembrie 5 va salut! si as fi recunoscator daca cineva ar putea sa ma ajute. imagine clara intoarsa cu capul in jos, vestel 17mb110p-17ips62. tv e jvc lt32vh52k ecranul provine dintr-un allview 32eplay6100 h/1 v320bj8-q01 atasez mai jos ce am extras de pe tv dupa cum am citit prin primele pagini ca ar fi procedura. New folder.rar Link spre comentariu
yokoono Postat Decembrie 5 Partajează Postat Decembrie 5 (editat) Imagine intoarsa. Citesti cum se copiaza profilul in tv. Dupa copiere iesi din menu, opresti tv din telecomanda, astepti pana cand ledul de pe tv nu mai clipeste, scoti tv din priza si astepti pana cand ledul se stinge. profil panel.rar Editat Decembrie 5 de yokoono Link spre comentariu
smokerstm Postat Decembrie 6 Partajează Postat Decembrie 6 On 12/5/2024 at 6:54 PM, yokoono said: Imagine intoarsa. Citesti cum se copiaza profilul in tv. Dupa copiere iesi din menu, opresti tv din telecomanda, astepti pana cand ledul de pe tv nu mai clipeste, scoti tv din priza si astepti pana cand ledul se stinge. profil panel.rar 11.39 kB · 2 downloads va multumesc! mult de tot.....intre timp m-am documentat bine si am reusit sa fac cateva vestel-uri cu panel editor.....credeam ca e mai complicat de atat dar e simplu de tot! va foarte multumesc ca a-ti raspuns la post si va urez multa sanatate Just now, smokerstm said: va multumesc! mult de tot.....intre timp m-am documentat bine si am reusit sa fac cateva vestel-uri cu panel editor.....credeam ca e mai complicat de atat dar e simplu de tot! va foarte multumesc ca a-ti raspuns la post si va urez multa sanatate Link spre comentariu
virgil75 Postat Duminică la 16:31 Partajează Postat Duminică la 16:31 Salutare,va rog daca ma pote ajuta cineva cu un profil pentru 17 MB 82S SURSA 17IPS 62 ECRAN VES315WNDA-2D-N11 Link spre comentariu
yokoono Postat Duminică la 17:40 Partajează Postat Duminică la 17:40 (editat) Profil de panel ? Ce problema are ? 17MB82 panel VES315WNDA-2D-N11.rar Editat Duminică la 17:41 de yokoono Link spre comentariu
virgil75 Postat 18 ore în urmă Partajează Postat 18 ore în urmă Acum 15 ore, yokoono a spus: Profil de panel ? Ce problema are ? 17MB82 panel VES315WNDA-2D-N11.rar 4.92 kB · 3 descărcări Multumesc.profilul de panel era problema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum