Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Ok am inteles, cred ca trebuia sa-l mai las...ultima data nu a fost chiar 4 ore am exagerat eu putin, a fost cam vre-o ora....altadata cind mai prind unul o sa-l las o juma de zi in priza ca sa ma conving...:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Buna ziua. Am extras un profile la un 17MB82 si uitati in printscreenul din attach ce a iesit. A luat nastere un folder pe nume DVR si in printscreen se vede ce contine acest DVR. Este bine si complet ce a iesit? Ce trebuie sa mai fac? Bag folderul DVR in folderul READ?

Profil Vestel 17MB82S.png

Link spre comentariu

Daca ai pus folderul read pe stickul gol si nu a scos fisierele de jos, inseamna ca nu merge la orice MB82, la MB82S merge sigur ca e testat de mine la mai multe, la MB82-1A sau MB82-2 nu am testat inca, placa ta ce terminatie are?

AQ.bin

hdcpkey.bin

hdmiedid.bin

logo.bin

pcf.bin

phoenix_hwprofile.bin

phoenix_swprofile.bin

pqf.bin

PRODUCTION_CREDENTIALS.bin

ptf.bin

vgaedid.bin

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Costica LCD a spus:

Si fisierele nu le mai postezi aici?

Bine-nteles. Cat de curand. Nu am uitat. Deci este TV Led Horizon echipat cu urmatoarele:

- Model:              32HL702 ( 100889021406400118              

- Sursa:                17IPS11

300413-R4

23125811 – 27198080    301

- Digitala:            17MB82S

- Memorii:           25Q16DVSIG ( U10 ) si 25Q64FVSIG ( U12 )

- Panel:                Ves 315

WNDA-02                            

Profile 17MB82S.7z

Editat de ROBEERT
Link spre comentariu
5 hours ago, enafelice said:

Am si eu o nelamurire.Cind doresti sa faci o remediere pe stic  ce se pune? continutul folderului read sau folderul read si folderul dvr si fisierul text

Se pune pe stick doar anumite fisiere din folderul read, depinde ce vrei sa modifici in tv...folderul dvr si fisierul text nu servesc la nimic

Link spre comentariu

Buna seara tuturor. Am reparat azi un Led Toshiba ( China ) echipat cu urmatoarele:

- Model:              32E2533D      

- Sursa:                FSP064-3FS01   PK101W0950I

- Digitala:            SR050D   VTV-L50005   Rev: 1C

- Memorii:           25Q16DVSIG + 24C08 + NAND

- Panel:                U320DH01

DG104

- T-con:                32 /37  ROW2.1 HD VER0.1

6870C—Q442B

Acum intrebarea este daca isi are rostul sa extrag profile-urile din el si daca da, cum se procedeaza?

Link spre comentariu
2 hours ago, ROBEERT said:

Buna seara tuturor. Am reparat azi un Led Toshiba ( China ) echipat cu urmatoarele:

- Model:              32E2533D      

- Sursa:                FSP064-3FS01   PK101W0950I

- Digitala:            SR050D   VTV-L50005   Rev: 1C

- Memorii:           25Q16DVSIG + 24C08 + NAND

- Panel:                U320DH01

DG104

- T-con:                32 /37  ROW2.1 HD VER0.1

6870C—Q442B

Acum intrebarea este daca isi are rostul sa extrag profile-urile din el si daca da, cum se procedeaza?

Doar pe programator se poate "extrage" continutul memoriilor 25Q16 + NAND, trebuie programator + adaptor pentru NAND si e munca multa..., deci postarea dvs nu cred ca isi are rostul in acest topic, daca vreti si aveti "unelte" puteti chiar dvs sa stergeti postarea(postarile)

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 17 minute, Costica LCD a spus:

Doar pe programator se poate "extrage" continutul memoriilor 25Q16 + NAND, trebuie programator + adaptor pentru NAND si e munca multa.

Stiu, dar ma gandeam ca se poate scoate profile-uri si la alte modele inafara de Vestel si poate era necesar. Am intrebat asta pentru ca am reparat acest TV si nu stiam daca isi are rostul si se poate scoate profile-urile din el.

Multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări