Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 6 ore, yokoono a spus:

Nu am.

Vreau un firmware pt Horizon 17mb211 care sa-mi intoarca imaginea, in rest modific din t-con. Multumesc, am sa citesc si memoria flash.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Buna ziua , am nevoie de un profil display VES315WNGB-2D-N52 pentru placa de baza 17MB110P , initial in tv era 17MB211S( traznit ) . Cu MB110P imaginea este buna dar intoarsa cu susul in jos . Multumesc

Link spre comentariu

Daca nu s-au costruit televizoare cu main 17MB110P si panel VES315WNGB-2D-N52 nu o sa gasesti profil. Eventual salveaza profilul si posteaza-l aici. Incerc sa-mi amintesc ce bin se schimba in profil pentru a intoarce imaginea.

Link spre comentariu
La 12.03.2021 la 20:47, lucadorin a spus:

HorizonHL7320H

Sasiu 17MB140

Sursa 17IPS62

Display VES315WNDH-2D-N21

plus continutul memoriei 25q128

https://files.fm/u/rmjqj397t

Buna ziua.Puteti repune continutul va rog..am unul identic si nu executa nici o comanda...vede telecomanda dar nu executa...

Link spre comentariu
Acum 11 ore, POLAKU2002 a spus:

Buna ziua.Puteti repune continutul va rog..am unul identic si nu executa nici o comanda...vede telecomanda dar nu executa...

Vă mai trebuie...?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Buna ziua...am un teletech LED32200...17ips62 17mb211s pe care am montat un display alt model decit originalul de pe el pt320at01...am pus un ecran ST3151A05-8-XC-3....imaginea este perfecta doar ca e inversa...ma puteti ajuta cu un fisierptr ecran....din service menu nu merge invirtita...ecranul este ves315wnds-2d-n21

Editat de POLAKU2002
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări