Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

TV Led Toshiba ( Vestel - 17MB95S-1 )

-model:                  22L1334G ( 100823461310300646 )

-sursa:                   17IPS61-3 ( 161112 )

-mainboard:          17MB95S-1 ( 170912 )

-memorii:              25L1606E + NAND

-panel:                   LM215WF4 ( TL ) ( G1 )

-telecomanda:       RC1910

Aveti in urmatorul link fisierele salvate din acest televizor: https://files.fm/u/c72b4fvz

Link spre comentariu
4 hours ago, attilaa0 said:

Stie cineva cum se pot extrage fisierele profile la sasiul 17mb55?

Citeste aici https://www.elforum.info/topic/128986-activare-dvb-c-17mb62/?do=findComment&comment=1668340

Eu nu am mai prins de atunci niciun tv cu MB55, incearca tu sa descarci cu un folder denumit "read" ca la MB82 poate merge...eu pe timpul acela nu stiam ce denumire trebuie sa aibe folderul pentru descarcat fisierele din MB82

Link spre comentariu

MEDION MD30889 DE-A

MAIN: 17MB95M

POWER: 17IPS71

PANEL: VES420UNDL-2D-N03(LC420DUJ SGE1)

https://files.fm/u/99av9b2f#sign_up

Am acum pe masa de lucru un "vagon" TELEFUNKEN L55F243N3C cu sursa defecta(17IPS20), dupa rezolvare sa vad daca se poate "stoarce" ceva fisiere la acest sasiu 17MB91-2 cu display VES550UNES-2D-S01 si daca functioneaza metoda si la acest sasiu postez fisierele aici.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

TOSHIBA 40L3453DB

MAIN: 17MB95

PANEL: VES400UNDS-2D-R06

https://files.fm/u/3rdwkz9u#sign_up

Mai sunt unele chestii aflate de la Americani, cum ar fi de exemplu ca se poate salva din tv-urile Vestel, softul complet din nand flash doar cu stickul.... dar pina nu sunt sigur 100% nu vreau sa postez aici prostii....experimentez si daca e asa o sa spun tot aici metoda cu stickul....Ideia e ca turci au lasat loc "mult" pentru reparat tv-urile lor, multe rezolvari le dau ei pe "tava"(softurii de reparare, update de soft...etc), iar unele trebuiesc descoperite.....aici ma refer la partea de software, cea de hardware fiecare cum se descurca....unele surse de Vestel sunt greu de reparat....dar uneori nu merita efortul....cumperi sursa de pe olx sau okazii si ai terminat pierderea de timp, cu riscul ca incasezi mai putini bani pe reparatie....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

se poate salva sigur fisierul SPI pe stick de ex la 17MB95

se pune pe un stick FAT 32 fisierul = usb_auto_update_A1.txt

stick in tv

scos din priza

apasat OK si tinut apasat pe telecomanda apoi bagat tv in priza

asteptat 15 secunde aproximativ

eliberata tasta OK

se asteapta sa apara imaginea

pe stick va fi salvat un fisier MBOOT.bin de 2M

la Nand probabil dureaza foarte mult daca se poate face asemanator

Editat de Tavi
Link spre comentariu
1 hour ago, Tavi said:

se poate salva sigur fisierul SPI pe stick de ex la 17MB95

se pune pe un stick FAT 32 fisierul = usb_auto_update_A1.txt

stick in tv

scos din priza

apasat OK si tinut apasat pe telecomanda apoi bagat tv in priza

asteptat 15 secunde aproximativ

eliberata tasta OK

se asteapta sa apara imaginea

pe stick va fi salvat un fisier MBOOT.bin de 2M

la Nand probabil dureaza foarte mult daca se poate face asemanator

usb_auto_update_A1.txt 2.92 kB · 0 downloads

Multumim dl Tavi, am gasit mai demult exact ce ati spus dvs, intr-un video pe youtube, dar nu am inteles ce spune de download NAND.....mama ei de engleza...... :rade: ca profesorul  Busuioc statea cu sticla de tuica in catedra si pe baieti ii trimitea la fotbal iar pe fete la galerie ca sa nu existe martori cind "bubuia" din sticla....pentru noi ca si copii era fericire dar nu prea a, invatat nimeni engleza cit acest profesor a "predat"....a murit rapus de ciroza si a fost inmormantat de scoala si plins de toti elevii de la mic la mare....Ce se invata in scoala ramane acolo in cap cit e virsta frageda.....la 50 de ani e greu sa mai inveti limba engleza......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Costica LCD a spus:

Multumim dl Tavi, am gasit mai demult exact ce ati spus dvs, intr-un video pe youtube, dar nu am inteles ce spune de download NAND.....mama ei de engleza...... :rade: ca profesorul  Busuioc statea cu sticla de tuica in catedra si pe baieti ii trimitea la fotbal iar pe fete la galerie ca sa nu existe martori cind "bubuia" din sticla....pentru noi ca si copii era fericire dar nu prea a, invatat nimeni engleza cit acest profesor a "predat"....a murit rapus de ciroza si a fost inmormantat de scoala si plins de toti elevii de la mic la mare....Ce se invata in scoala ramane acolo in cap cit e virsta frageda.....la 50 de ani e greu sa mai inveti limba engleza......

In acest video copie spi pe stik , si de nand spune ca se poate copia si el dar dureaza 25 de minute si va arata data viitoare in alt videoclip , asa ca costica cauta videoclipul poate il gasesti ca sa ne fie de folos , ca sa nu mai dam nandul jos sai facem copie

Link spre comentariu
42 minutes ago, Florinel TV said:

asa ca costica cauta videoclipul poate il gasesti ca sa ne fie de folos , ca sa nu mai dam nandul jos sai facem copie

Eu zic parerea mea sa-l cautam cu toti ca sa-l gasim mai repede, asta daca nu cumva englezoiul a mincat rahat...:rade:

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
1 minute ago, Florinel TV said:

Cred ca pentru nand trebuiesc altfel denumirile la fisier

Alta denumire sau alta metoda...trebuie incercat cu denumirea unui folder ceva de genul "downloadnand.mb95".....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări