Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Acum 8 ore, r2005rom a spus:

Am descarcat si eu fisierele postate de tine, dupa ce am bagat in fiecare folder fisierele corespunzatoare, am ramas cu 2 fisiere (DAP_SE_SetParam,  DTS_VX_AQ.bin) precum se vede in poza, intrebarea e, cele 2 fisiere le-ai descarcat din tv cu folderul READ ?, daca da, la ce folosesc acele fisiere ?

Capture.thumb.PNG.42017407c87cf69a8d209f9333467b27.PNG

Link spre comentariu

Rog pe cineva care are salvat profilul pq de display WES315WNDL-2D-N15 pentru placa baza 17MB211 daca poate sa mi le dea sa pot rezolva problema de solarizare si gama al acestuia deoarece caut de zile in sir si nu gasesc nimic.

Link spre comentariu

In sfarsit rezolvat !

Multumesc mult tuturor in acest forum si in special domnului iuliantv pentru profilul salvat de pe JVC la pagina 54 in acest subiect.

Functioneaza perfect si pentru displayul meu WES315WNDL-2D-N15.

Link spre comentariu
La 06.11.2021 la 18:31, Costica Tv a spus:

Am descarcat si eu fisierele postate de tine, dupa ce am bagat in fiecare folder fisierele corespunzatoare, am ramas cu 2 fisiere (DAP_SE_SetParam,  DTS_VX_AQ.bin) precum se vede in poza, intrebarea e, cele 2 fisiere le-ai descarcat din tv cu folderul READ ?, daca da, la ce folosesc acele fisiere ?

Capture.thumb.PNG.42017407c87cf69a8d209f9333467b27.PNG

am facut o noua descarcare din tv si se pare ca folderul READ nu aduce nici un aport in descarcarea fisierelor adaugate,deci la 17MB211, nu trebuie puse decat cele 3 foldere.

in ceea ce priveste insemnatatea lor cred ca se refera la sunet DAP(Dolby Audio Processing)

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Acum 35 minute, Costica Tv a spus:

Esti premiant  :aplauze, e foarte bine ca ai de lucru !

Nu tot timpul...dar mai e!

Ultimele două au fost cu sursele defecte!

Editat de lucadorin
Link spre comentariu

Salutare detin si eu un tv Filnlux 22F930FHD care este pe sasiu vestel 17MB62 cu panel FHD 215Boe la care am salvat profilele el nu avea activat cablu dvbc in tuner ul Lg18273 apoi am modificat si activat cablul dvbc dar nu are imagine pe canalele Hd doar sunet,bănuiesc lipsa mpeg4 pe care am activat o ,are cineva un profil de la acest model care avea activat din fabrica dvbc?sau procesorul nu stie decat mpeg2 nu si mpeg4? Altii spun ca se pot modifica un profil nu stiu care si va merge fara sa fie brick uit.

Link spre comentariu

salutare tuturor, am o problema asemanatoare  la un tv telefunken

T32182B29C10 UD-LED (imaginea inversata),am urmat pasii  intocmai  cu acel fisier read,am obtinut fisierele insa de aici ma pierd ,nu am inteles cum sa le repun innapoi pe stick pt a modifica imaginea

va rog daca un coleg ma poate ajuta,, datele tv ului

tv T32182B29C10 UD-LED

17MB82S
 MB
23281739 82877 084 L3 BA
14/06-12 8 -378

10098347 23281738 1505 24
27382877 DIJ

PANEL
MODEL VES315WNDL-01

23128099
VEL_LCM VES315WNDL01_IPS11_MB95

multumesc!

Link spre comentariu

Dezarhivezi ce descarci de mai jos si pui cele 2 fisiere direct pe stick, fara folder. Apoi procedezi ca copiere (menu, 4725 etc). Iesi din menu si opresti televizorul. Pentru siguranta scoti si tv din priza pana cand se stinge ledul stb.

https://files.fm/u/enndtruhj

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Acum 1 oră, luka72 a spus:

multumesc mut,perfect imaginea a revenit insa acum am probleme cu culorile,atasez mai jos imaginea

ujaZIs

Se rezolva rapid cu aplicatia Vestel "vestel panel editörü ", e postata undeva aici pe forum, sapa si vei gasi....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări