Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

14 hours ago, serbancosminviorel76 said:

nu găsesc cum sa adaug poză.

Daca tot ai reusit sa adaugi poze in postare, fa o poza si la eticheta de pe spatele capacului si inca o poza cu etichetele de la placa de baza, ca sunt sanse mari sa am eu driverul(softul) pentru display-ul tau.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 27 minute, Costica Tv a spus:

Daca tot ai reusit sa adaugi poze in postare, fa o poza si la eticheta de pe spatele capacului si inca o poza cu etichetele de la placa de baza, ca sunt sanse mari sa am eu driverul(softul) pentru display-ul tau

ok mulțumesc!mâine când ajung acasă de la muncă,și pun și poze cu placa de bază și capacul dar ca și idee displayul e de la acest tv Horizon, 80 cm, 32HL735H...și poze la placă de bază cea veche arsă sau cea noua care am montat-o?

Editat de serbancosminviorel76
Link spre comentariu
53 minutes ago, serbancosminviorel76 said:

ok mulțumesc!mâine când ajung acasă de la muncă,și pun și poze cu placa de bază și capacul dar ca și idee displayul e de la acest tv Horizon, 80 cm, 32HL735H...și poze la placă de bază cea veche arsă sau cea noua care am montat-o?

Poze pentru placa de baza cea originala a tv-ului !!

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Va salut , la un LED Toshiba cu display VES400UNDS-03 care a avut mainboard 17MB95-2.1 am montat un main 17MB95M . Televizorul functioneaza dar cu imaginea rasturnata si solarizata ( neconcordanta setare lvds bits ) , am gasit profil pentru mainboardul acesta cu displayul de mai sus , artistii acum au revenit cu picioarele pe pamant dar imaginea este tot solarizata . Nu am gasit in meniul de service vreo setare lvds , cum s-ar putea rezolva problema ? Multumesc

P.S. : problema placii originale 17MB95-2.1 este ca pe programe dispare imaginea ca si cum ar fi lipsa semnal , afiseaza lipsa de semnal si numaratoarea inversa de 5 minute doar daca scot cablul tv din mufa selectorului , ca sa aiba imagine pe programe trebuie sa rescanez programele dar dupa cateva comutari intre programele tv din nou aceeasi manifestare

Link spre comentariu
Acum 3 ore, stefank a spus:

P.S. : problema placii originale 17MB95-2.1 este ca pe programe dispare imaginea ca si cum ar fi lipsa semnal ...

Sursa liniara 3V3 pentru selector, proasta. Se afla sub "urechea" din dreapta a conectorului scart.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări