Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Puteam sa dau un raspuns clar aici daca merge schimbat panelul cu fisierul "ptf" dar clientul nu a mai avut rabdare, ma suna din 5 in 5 minute ca sa-i dau tv-ul reparat sau cum a fost.....deci puteam foarte bine sa rescriu flashurile spi cu clestele cu alte binuri si sa am o imagine solarizata sau intoarsa, iar atunci varsam de pe stick fisierul original "ptf" in tv, dupa restart daca aveam imagine corecta, clar ca se poate si la MB82 schimba setarile de panel cu aceste fisiere.....

Link spre comentariu
33 minutes ago, Florinel TV said:

Si eu am 2 MB-uri 17MB82S dar din pacate cu display crapate si nu se mai cunoaste nimic sa pot intra in service sa copii pe stik

Se poate descarca si asa pe "orbescu" important e sa fie minim un program instalat ca sa ai sunet prezent, daca vrei sa descarci fisierele iti spun eu cum sa faci.....

In postarea asta de aici am spus ca am descarcat fisierul "ptf" pe orbeste......https://www.elforum.info/topic/136160-profile-vestel-lcd-de-reparare-17mbxx/?do=findComment&comment=1756593

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Costica LCD intrebare? am copiat de pe un mb95 acum pe usb,ce nu sunt lamurit am facut foldere exact ca in tutorial pe rand fiecare dar nu se salveaza in folder ci sub folder,nu ma deranjeaza ca le trag in foder dar intreb daca e normal asa.O sa urc si ce-am salvat imediat ce termin treaba.La mb82 se salveaza direct in folder.

Link spre comentariu
53 minutes ago, sorin pavelescu said:

Costica LCD intrebare? am copiat de pe un mb95 acum pe usb,ce nu sunt lamurit am facut foldere exact ca in tutorial pe rand fiecare dar nu se salveaza in folder ci sub folder,nu ma deranjeaza ca le trag in foder dar intreb daca e normal asa.O sa urc si ce-am salvat imediat ce termin treaba.La mb82 se salveaza direct in folder.

Da colegu' e foarte normal!

Link spre comentariu

Buna seara. Ma chinui sa scot fisiere profile de la un Medion ( Vestel ) echipat cu mainboardul 17MB70-5P si nu imi baga nici un fisier pe stick. Am procedat astfel: 

-am formatat stickul format FAT32

-am creat pe stick un folder pe care l-am numit READ 

-am bagat stickul in USB la TV ( am incercat in ambele USB-uri )

-am intrat in meniu service cu M 4 7 2 5

-am mers la optiunea USB OPERATION

-am dat OK

Imi apare mesajul Please wait pentru cca. 2 - 3 secunde precum ca ar transfera fisierele, dar nimic. Bag stickul la calculator si nu imi apare nici un fisier in folderul Read. Poate am omis sau am gresit ceva. Oare folderul trebuie denumit Read? Oricum am incercat si fara folder ( direct la radacina stick-ului ) si fenomenul acelasi ( zero fisiere ). Rog niste sfaturi din partea celor care au facut profile-uri la acest 17MB70-5P.

Multumesc.

Link spre comentariu
1 hour ago, ROBEERT said:

Buna seara. Ma chinui sa scot fisiere profile de la un Medion ( Vestel ) echipat cu mainboardul 17MB70-5P si nu imi baga nici un fisier pe stick. Am procedat astfel: 

-am formatat stickul format FAT32

-am creat pe stick un folder pe care l-am numit READ 

-am bagat stickul in USB la TV ( am incercat in ambele USB-uri )

-am intrat in meniu service cu M 4 7 2 5

-am mers la optiunea USB OPERATION

-am dat OK

Imi apare mesajul Please wait pentru cca. 2 - 3 secunde precum ca ar transfera fisierele, dar nimic. Bag stickul la calculator si nu imi apare nici un fisier in folderul Read. Poate am omis sau am gresit ceva. Oare folderul trebuie denumit Read? Oricum am incercat si fara folder ( direct la radacina stick-ului ) si fenomenul acelasi ( zero fisiere ). Rog niste sfaturi din partea celor care au facut profile-uri la acest 17MB70-5P.

Multumesc.

La sasiul 17MB70 inca nu sa descoperit ce denumire trebuie sa aibe fisierul care trebuie pus pe stick pentru descarcat din tv....am facut destule teste cu diferite redenumiri a fisierului si degeaba, probabil ca uni stiu ce denumire trebuie sa aibe acest fisier sau probabil ca la acest sasiu chiar nu functioneaza metoda ceea ce e cam greu de crezut....

Link spre comentariu
Acum 2 ore, Costica LCD a spus:

La sasiul 17MB70 inca nu sa descoperit ce denumire trebuie sa aibe fisierul care trebuie pus pe stick pentru descarcat din tv....am facut destule teste cu diferite redenumiri a fisierului si degeaba, probabil ca uni stiu ce denumire trebuie sa aibe acest fisier sau probabil ca la acest sasiu chiar nu functioneaza metoda ceea ce e cam greu de crezut....

Am zis ca " l-am luat pe Dumnezeu de picioare " salvand profile-ul din el ca are doua NAND-uri saracia asta de babatie, dar ti-ai gasit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări