Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

la 17mb70 sa gasit metoda de extragere a profilelor,?

are cineva profile pentru 17mb70-5 display lg 42 lc420eud?

eu am un main de 32 fhd samsung,si am imagine solarizata

va multumesc

SE PARE CA E MULT MAI COMPLICAT;SE EXTRAGE PRIN RX TX ,mufa scart..............mai usor e sa schimbi nandul,sau sa-l rescrii

stie cineva care nand trebuie rescris,cae contine setarile de display?cel de langa ci+ sau cel de langa procesor?

eu banui ca cel de langa procesor

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
La 11.06.2020 la 20:38, Tavi a spus:

scrie codul complet al ecranului , cu terminatie

a ramas ,,agatat,, postez maine codul display,ideea e ca am si dump,vroiam sa stiu care nand e cu pricina,cu setarile display,vineri am luat la ochi cuplele display de pe mb70,si am vazut ca sant diferente la ceva smd-uri ce trebuiesc mutate,si chiar sint ma mici decat smd-urile obisnuite ,trebuie rabdare de care nu prea dispun

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

LC420WUN-SA A1,

pe usb am incercat de la inceput,dar sta ca si cum ar face update ,ledul licare intr-una si 60 minute si nimic,am incercat si din menu cu menu 1505 parca,si ramane in mesaj de genul sa astepti cateva minute.............si nimic,

am mutat si smd-urile conform placii originale si nici o schimbare

Link spre comentariu

nu vrea sa faca update,se comporta ca si cum ar face update dar dupa 30 minute de stat in licarire led tot aceiasi imagine si menu service e,asta din modul normal fortat de ,,update,, cu p+ sau power apasat,din menu 1505 acelasi mesaj sa astept cateva minute sa finalize update,si nimic

Link spre comentariu
On 6/11/2020 at 1:10 PM, iuliantv said:

SE PARE CA E MULT MAI COMPLICAT;SE EXTRAGE PRIN RX TX ,mufa scart..............mai usor e sa schimbi nandul,sau sa-l rescrii

Daca ai citit pe vre-un site despre metoda mentionata, pune te rog aici un link ca sa studiem si noi putin....Multumesc 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări