Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

1 oră în urmă, Costica Tv a spus:

Eu cred ca le-a atasat corect, probabil eroarea la descarcare vine de la forum...eu nu am patit niciodata asa ceva pana acum.....

Da,_credca s.a produs o eroare la incarcare si nu am observat. Voi aranja arhiva si voi posta din nou. Am o nedumerire si va intreb, cum s.ar denumi Panelul dupa cum arata acum in foto si implicit este in tv.dupa noul profil. As vrea sa.l denumesc in arhiva, pentru ca oricum nu mai este LTA320AP33.,dar se potrivesc.

Editat de Alextv
Link spre comentariu
53 minutes ago, Alextv said:

Da,_credca s.a produs o eroare la incarcare si nu am observat. Voi aranja arhiva si voi posta din nou. Am o nedumerire si va intreb, cum s.ar denumi Panelul dupa cum arata acum in foto si implicit este in tv.dupa noul profil. As vrea sa.l denumesc in arhiva, pentru ca oricum nu mai este LTA320AP33.,dar se potrivesc.

E corect cum ai denumit mai sus, adica panel LTA320AP33, in service ai trecut ecranul prescurtat 32_SAMAP33, adica 32 inch, SAM de la SAMSUNG si AP33 terminatia ecranului, ar fi trebuit sa treci mai sus si tipul de tuner, daca zici ca lai schimbat.

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu

Salut.

DownloadBI.MBxx este o alta fila TXT utila (pe langa cele bine cunoscute), cu care se poate extrage boot logo-ul din televizoarele cu main-uri de la  MB95 in sus.

Acest fisier salveaza pe USB o imagine cu denumirea Logo.jpg care poate fi editata sau la nevoie inlocuita cu alt logo de la alt televizor.

Pentru schimbarea logo-ului (upload) cu altul nou, va trebui va aveti pe USB pe langa Logo.jpg si fila TXT DownloadBI.MBxx responsabila cu download-ul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări