Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

TV Led Teletech model LED 32127D

- Model:              Led 32127D              

- Sursa:                17IPS11

300413-R4

23125811 – 27188089    645

- Digitala:            17MB82S

10088826   23189315   219   32”

- Memorii:           25Q16DVSIG ( U10 ) si 25Q64FVSIG ( U12 )

- Panel:                Ves 315WNDS-01

Profile-uri.7z

Link spre comentariu
On 2/14/2020 at 1:56 PM, traila adrian said:

multumesc iuliantv dar nu merge ,am incercat cu 3 binuri pt display wnvl wndl de 32 dar degeaba

procedeul a fost urmatorul formatat stick creat fiser pq ,pus bin pe stick ,pus in tv intrat in meniu service dat usb operation, scos tv din priza si nimic cred ca lipseste ceva 

binuri folosite

hitachi 32hxc55_17mb95s-1_VES315WNVL - spam.ro.rar 2 MB · 5 downloads VESTEL_D1_Plus_PNL (2).bin 115.89 kB · 7 downloads Profil si soft PHILIPS 22PFL2908-17MB82S-17IPS61-3P-M215HGE L21 Rev.C2.rar 10.83 MB · 6 downloads VESTEL_D1_Plus_PNL (1).zip 14.41 kB · 3 downloads

Ai citit degeaba tot topicul...tu pui profile de la MB82, MB95....la MB110, vrei sa faci tocana ? :rade:

Asa ca fapt divers, esti depanator tv sau bucatar?

Daca nu ai rezolvat problema pana acum, iti trimit eu un fisier.....

Editat de Costica Tv
Link spre comentariu
Acum 2 ore, olarueugen a spus:

sincer , este o avalansa de sfaturi si inca nu gasesc procedura corecta am incercat cred ca toate metodele ,poate omit eu ceva

e ca si cum ne spuneti noua , care am scris aici tot , ca de fapt nu am scris , am aruncat acolo o avalansa de informatii aiurea

sa fim seriosi

cand nu va mai e lene si o sa cititi tot , o sa intelegeti

am scris si pe grup , vrei totul mura in gura , iei revistele alea 2

Link spre comentariu
40 minutes ago, olarueugen said:

Placa 17mb62-2.6 cod23068774 Ecran VES315WNES-02-A  25Q80 winbond rog dump

Ar fi trebuit sa deschizi un topic separat si sa postezi ce defect are tv-ul..., mai devreme vroiai sa folosesti profile, acum ceri dump pentru 25Q80, te-ai bagat repede in topicul asta, care nu are nici-o legatura cu tv-ul tau, aici se posteaza profile de Vestel si eventual se cer...deh ce sa zicem, lenea e cucoana mare.

Link spre comentariu

Ok este un profil mai sus salvat de colegul AlexTv dupa teoria d-voastra trebuie pus pe stick intrat in meniu 4725 usb ok si ar trebui sa mi schimbe ce bazaconii am eu acolo dar din pacate el imi citeste din nou ce scrie acolo adica i mi dubleaza pe stick aceleasi date pai daca nu imi schimba nimic la ce ma ajuta profilul?? cineva din acest topic a reusit sa foloseasca un profil  sa modifice datele panelului sau nu

Link spre comentariu
6 minutes ago, olarueugen said:

Ok este un profil mai sus salvat de colegul AlexTv dupa teoria d-voastra trebuie pus pe stick intrat in meniu 4725 usb ok si ar trebui sa mi schimbe ce bazaconii am eu acolo dar din pacate el imi citeste din nou ce scrie acolo adica i mi dubleaza pe stick aceleasi date pai daca nu imi schimba nimic la ce ma ajuta profilul?? cineva din acest topic a reusit sa foloseasca un profil  sa modifice datele panelului sau nu

Daca spuneai ce defect are tv-ul, incercam sa te ajut, tare incapatanati sunt unii, il intrebi ce defect are tv-ul si el raspunde altceva...:rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări