Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator

Nu e bun linkul, nu se poate descarca nimic....primul link e cu folderul gol.....probabil colegu' yokoono sa grabit cu alte treburi de nu a reusit nici a doua oara....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Costica, am fost in dubiu ce sa scriu la panel. La intrarea in service menu cu 4725 zice ca are mb82s si panel ves320 nu ves315. Am zis sa scriu ce scrie acolo.

Si cu site-ul de gazduire este adevarat. De 7 ore sunt probleme cu firefoxul (dupa un auto update) si producatorii incearca sa rezolve problema. Trec pe iexplore.

Pus cu explore

SHARP LC-32LD145V B

Main 17MB82S

Panel VES320WNDL-01

https://files.fm/u/mkz954hq

Editat de yokoono
Link spre comentariu
Vizitator
19 minutes ago, yokoono said:

Costica, am fost in dubiu ce sa scriu la panel. La intrarea in service menu cu 4725 zice ca are mb82s si panel ves320 nu ves315. Am zis sa scriu ce scrie acolo.

Si cu site-ul de gazduire este adevarat. De 7 ore sunt probleme cu firefoxul (dupa un auto update) si producatorii incearca sa rezolve problema. Trec pe iexplore.

Firefoxul nu il mai folosesc de 3 ani ca ma stresa tot timpul cu teste de verificare de-mi venea sa urlu precum lupii  :91.....am trecut pe Google Chrome si de atunci nu ma mai doare capul...

Astea din poze erau testele pe care trebuia sa le fac mereu de cite ori dadeam o cautare pe google

Image result for captcha google

Image result for captcha google

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Vizitator

La MB82 se poate vedea tipul de panel incarcind fisierul driver "ptf.bin"(din folderul read) intrun program hex editor....in cazul de fata este vorba de un panel VES315WNDL-01

1331412856_TESTPANEL.JPG.e2eadfcacfcabeef9fde61524b6dbb29.JPG

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
La 24.04.2019 la 20:47, Costica LCD a spus:

E bun si siteul acesta cu 7 zile de download dar e foarte rau cind alti ataseaza fisierele in postare fara limita de download....

Se poate demonstra foarte simplu ca si 2 zile de download este prea mult, si 2 ore este prea mult ca sa fie puse de cineva la dispozitia oricui !!

Link spre comentariu

Buna

Am si eu o intrebare pt. cei care a.ti salvat profile, la un MB110 cum este procedura de salvare pe stick ? 

Editat de Alextv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări