Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

Eu le scriu direct in circuit cu adaptorul Pomona5250 si cu RT809H :da la aceste sasiurii

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
1 hour ago, fane said:

am rezolvat-o usor de data asta cu softul de la dn Costica altfel avea ceva de lucru cu scrisul memoriilor ma refer la timpul de lucru va multumesc pentru ajutor dn. Costica si pentru indicatii dn. Florin si dn. Yokoonno

Daca esti sigur ca tv-ul functioneaza 100% salveaza si tu cu stickul fisierele din tv ca sa aibe legatura cu topicul si sa fie de folos aici pentru toti....aceste fisiere sunt foarte valoroase mai ales acum ca stim cum sa le folosim.....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 33 minute, fane a spus:

trebuie creat vreun folder pe stik pentru download sau  se lasa doar formatat? tv merge ok si subtitrarea am verificato cum azis dn.yokoono

Creezi un folder denumit READ restul stii ce e de facut.

Link spre comentariu
4 hours ago, vergil said:

La mine arhiva da eroare .

Instaleaza 7zip asta dezarhiveaza toate arhivele winrar posibile, indiferent cu ce versiune a fost arhivat....7zip e cel mai bun program....

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 31 minute, Costica LCD a spus:

Instaleaza 7zip asta dezarhiveaza toate arhivele winrar posibile, indiferent cu ce versiune a fost arhivat....7zip e cel mai bun program....

O fi 7ZIP bun dar eu ce program am da eroare la multe fisiere , cred ca este mai vechi programul , pune tu un link cu 7 Zip mai bun ca al meu :aplauze

Link spre comentariu
1 minute ago, Florinel TV said:

O fi 7ZIP bun dar eu ce program am da eroare la multe fisiere , cred ca este mai vechi programul , pune tu un link cu 7 Zip mai bun ca al meu :aplauze

Eu am versiunea 7zip 18.05 si merge brici.....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări