yokoono Postat Octombrie 1 Partajează Postat Octombrie 1 Si ai incercat sa salvezi din tv profilul de panel ?. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 (editat) Cu placa din tv original cu ecranul pus de mine nu arata nimic...eu am pus o placa noua de pe un tv de 39 si vreau sa o combin cu acest panel lg...am incercat sa i pun un soft din revista se incarca pina la 23 si da eroare Editat Octombrie 2 de POLAKU2002 Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Pai ai scris ca ai imagine dar solarizata. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 da.am imagine solariza cu noua placa si displayul lg. Link spre comentariu
yokoono Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Si nu pe asta vrei sa o repari ?. Nu este posibil sa salvezi profilul de panel din ea ?. Link spre comentariu
POLAKU2002 Postat Octombrie 2 Partajează Postat Octombrie 2 Caut cum se procedeaza sa salvez profilul din tv pe stick Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 Buna ziua , caut profil display VES430UNDA-2D-N41 pentru placa de baza 17MB140 , placa originala 17MB211S a suferit de la traznet . Am montat 17MB140 , imaginea este ok dar este cu susul in jos . Multumesc Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 ar trebui sa mearga cu asta VESTEL_D1_Plus_TMG.bin Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 multumesc , acum e ok Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 18 Partajează Postat Octombrie 18 De retinut ca e profil pentru VES395UNDC-2D-N12 Dar din tabelele din revista 60 rezulta compatibilitate Mai rasfoiti-le Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 La 18.10.2024 la 14:14, Tavi a spus: De retinut ca e profil pentru VES395UNDC-2D-N12 Dar din tabelele din revista 60 rezulta compatibilitate Mai rasfoiti-le multumesc Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Va salut , pentru audio sunt ceva profile ? la un 17MB82S care se restarta cu ledul rosu semnalizand am incercat cu softul usb de reparare dar nu a mers , am programat cele doua memorii SPI si televizorul functioneaza doar ca nu este sunet doar pe mufa de casti . Multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 Acum 4 ore, stefank a spus: Va salut , pentru audio sunt ceva profile ? la un 17MB82S care se restarta cu ledul rosu semnalizand am incercat cu softul usb de reparare dar nu a mers , am programat cele doua memorii SPI si televizorul functioneaza doar ca nu este sunet doar pe mufa de casti . Multumesc Panel , sursa ? Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 25 Partajează Postat Octombrie 25 (editat) si model tv Editat Octombrie 25 de Tavi Link spre comentariu
stefank Postat Octombrie 26 Partajează Postat Octombrie 26 (editat) Telefunken T32FX180DBM VES315WNDS-01 17IPS12 Multumesc Editat Octombrie 26 de stefank Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum