Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PROFILE VESTEL LCD DE REPARARE 17MBXX

Vizitator

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Intrebare ptr cei care stapanesc profilele la Vestel

Voi ati reusit sa setati profile la 17MB130 sa modificati de exemplu o placa ptr ecran 4K Samsung sa mearga pe ecran LG ?

Doar cu fisier TMG apare in meniul service File Not Found , imaginea neschimbata

Cu toate fisierele pe rand , la fel

Daca faci update USB ptr ecran potrivit ( respectand platforma - Yoda , etc si versiunea de soft V3x , V4x , V5x , etc ) , apare ecranul nou LG in meniul service dar imaginea ramane la fel ( dublata pe orizontala , rezolutie incorecta )

Unii au spus ca au reusit prin profile urmand cei trei pasi , Picture quality , Timing si Picture Settings

Link spre comentariu

Va salut, poate ma puteti ajuta cu profile ptr 17MB95M.

In urma resoftarii nu mai are tuner compatibil.

Dupa resoftare are tuner Si2156.

Am pus apoi profile cu tuner Si 2157 , apoi Sony.  Cu niciunul nu prinde nimic, cu ultimele doua se restarteaza in timpul cautarii 

Ma puteti ajuta cu alte profile?

Link spre comentariu
La 17.05.2021 la 23:01, Tavi a spus:

Nu inteleg nimic

Ai salvat profilele din MB82 si vrei sa le pui in MB211 ?

Daca nu ai inteles nimic din topicul asta , iti recomand nr 60 al revistei , ai totul explicat acolo pe intelesul oricui , cu tabele , softuri , proceduri

Se pare ca ai nevoie sa intelegi despre ce e vorba , esti complet pe langa acest subiect din ce ai postat

Nu e posibil sa faceti depanare fara sa intelegeti despre ce e vorba ...

De unde iau revista.as vrea sa inteleg si eu procedura cu profilele.am un hitachi care are panelul spart si am gasit un pamel si as dori sa incerc sa il inlocuiesc.Mb este vestel 17mb181 .

Link spre comentariu

Am linkul in semnatura

La MB181 nu am incercat dar intai pui si poate se vede corect

La 03.10.2022 la 19:31, marianbinu a spus:

Salutare! Am un Hitachi 32HE2100, 17mb211s, s-a ars placa de baza, am pus 17mb211. Am incercat sa fac jeida, dar se vede color si polarizat, pe vesa se vede asa. Display ves315wngs-2d-n52, aka lsc320an10-h7. Ceva idei? Am acces la ptf.ptf, nu stiu ce sa mai modific acolo...

IMG_20221003_192121.jpg

nu ai spus ptr ce ecran era placa noua

nu ai spus cum ai incercat sa "faci" jeida

ce inseamna ca se vede polarizat ?

Editat de Tavi
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Tavi a spus:

Am linkul in semnatura

La MB181 nu am incercat dar intai pui si poate se vede corect

nu ai spus ptr ce ecran era placa noua

nu ai spus cum ai incercat sa "faci" jeida

ce inseamna ca se vede polarizat ?

Jeida am facut din fisierul ptf, am modificat enformatlvds, sau cam asa ceva. Era si inversata imaginea, am modificat tot in fisierul acela vflip.

Placa a mers pe un telefunken cu alt display, nu mai stiu ce model. Oricum nu conteaza, ca am modificat profilul pq si hwprofile pentru telecomanda. 

Plarizat, adica, se vad culorile prea accentuate ca si contur si aiurea, dar nu corect. 

Sa fie hardware ai nu din profil, adica, sa nu se potriveasca placa cu panelul? Sau doar din profilul panelului? E ciudat, e un ecran care nu l-am intalnit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări