Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificatoare AF vechi romanesti.-remedieri

Vizitator niki37

Postări Recomandate

Eu sint curios cit înțelege Radiotelegrafistul nostru din simulările astea. 

Abia dacă înțeleg eu ce vrei tu sa scoți în evidenta. 

Link spre comentariu

Poate nu vreau sa scot nimic in evidenta. Sau poate altii inteleg. Ce este asa greu de inteles? Sunt niste pasi pt a intelege cum functioneaza ampliful. Poti scoate legatura cu prefinalii si aduci reactia de la VAS si trebuie sa ai aprox zero la iesire. Apoi cuplezi driverii si deconectezi finalii, pui la fel reactia si trebuie sa ai tot spre zero la iesire. Sunt niste etape pt incepatori daca nu inteleg in totalitate schema.

Link spre comentariu

Sint sigur ca  Radiotelegrafistul nostru  a inteles exact cum functioneaza chestiile astea, mai ales dupa ce a inteles ca exista si tensiuni negative dar le masoara exact pe dos.

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...
Acum 4 minute, Radiotelegrafist a spus:

Nu fi asa de sigur.

Ai dreptate, dacă nu-i ce-a spus Validae ori l-ai dus la un meșter adevărat ori ai schimbat toate componentele și a început sa meargă și deci tot nu știi exact ce a fost stricat. 

Acum 1 minut, razvan-l1 a spus:

Alt lucru e foarte sigur .

Next time you will be alone .

Asta sigur! 

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Cu raspunsurile tale la misto nu cred ca te mai ajuta cineva vreodata, puteai sa zici acolo componenta x sau y sau lipituri reci ,etc ,

Fara suparare ..Georgi tv

Editat de dan-a2
Link spre comentariu

Voi sunteti vinovati ca-l ajutati...si nu e prima data cand va ia la misto sau peste picior!

Si bine va face...ca va mananca in cur sa va bagati in seama cu el! Parca n-ati stii ce-i poate capul...de atatia ani de zile! 

Editat de mac01
Link spre comentariu
Acum 1 oră, validae a spus:

L-ai reparat cum s-ar spune ,,din prostie,, şi nu ştii nici tu ce a avut....

Dacă l-am reparat din prostie cum pot sa raspund din prostie cand nici eu nu stiu ce a avut?

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări