icar Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Radiotelegrafistule, un multumesc si citeva cuvinte cu defectul remediat, faceau minuni. Asa, roaga-te sa nu fie "o data viitoare"! Link spre comentariu
Vizitator Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Lasa ca nu e singurul care devine ''electronist'' din cauza forumului asta. Mai stiu pe unul care acum cativa ani nu stia ce sunt aia tranzistori complementari si acum se declara oficial ''electronist''. In concluzie, daca devii membru al unui forum de medicina interna, in scurt timp te poti autointitula ''professor_doctor_docent''. Eventual iti faci si o adresa de email ''[email protected]''. Pe ''facebuci'' la fel, la profesie treci...medicina interna. Asa si Radio_Telegrafistul nostru...a devenit, peste noapte, expert in amplificatoare audio. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Acum 12 minute, icar a spus: Radiotelegrafistule, un multumesc si citeva cuvinte cu defectul remediat, faceau minuni. Asa, roaga-te sa nu fie "o data viitoare"! Ce va mai place sa va băgați în seamă. Sa mutat secțiunea discuții diverse aici si nu stiu eu? Link spre comentariu
Mircea Postat August 7, 2020 Partajează Postat August 7, 2020 Mare suferinta mare cu transformatoarele. 1 Link spre comentariu
ratza Postat August 8, 2020 Partajează Postat August 8, 2020 Topic închis. Cît voi mai modera la secțiunea asta: Radiotelegrafist aka Giorgi Tv nu vei mai avea dreptul să întrebi nimic din cauza lipsei de respect și bun simț față de cei care te-au ajutat. Mai mult, vei primi ban definitiv cu prima ocazie în care vei mai sfida alți utilizatori. Link spre comentariu
Postări Recomandate