Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

standard vga graphics adapter

sin

Postări Recomandate

aceasta placa video,  MSI nVidia GeForce 8400GS, 1024MB, calculatorul nu-l vede decat ca "standard vga graphics adapter" in device manager...am incercat sa descarc driverul placii si ma atentioneaza ca nu exista placa in calculator...ce ma sfatuiti sa fac ca s-o vada?...SO folosit este WINDOWS 7  pe 32 bit!

Editat de sin
Link spre comentariu

revin, deoarece am o placa de baza mai buna, de tipul HIG41-microATX cu 2x2g ram ddr3 si un proc intel dual core de 3,2g...l-am schimbat pe aceasta placa de baza si nici macar nu-mi deschide imaginea pe monitor, deci nu functioneaza!...Am pus o alta placa video cu care functioneaza perfect, isi instaleaza driverul placii din windows fara probleme...am facut proba de cateva ori, pe toate iesirile placii video si...nici un rezultat...oare trebuie umblat in bios sau o fi placa totusi cu vreo problema?...mentionez ca in celalalt calculator cu placa de baza de tipul K10N78-1934, functioneaza perfect cu driverul trimis de d-l SPITFIRE, SO-ul fiind  win 7  pe 64 bit!   

Editat de sin
Link spre comentariu

Huh...pai doriti sa faceti un downgrade, sau...?

Nu cred ca piesa aia de muzeu-placa de baza cu chipset G41 ar fi peste cea cu procesor AMD cu chipset GeForce8200 la vreun capitol...controllerul de memorie DDR3 de la G41 nu va ajuta cu nimic, mai ales daca(culmea!) aveti ambele memorii, si cea DDR2 si cea DDR3, tot la 1066 MHz...

http://www.pc-specs.com/mobo/Foxconn/Foxconn_H-IG41-uATX/2632

https://www.asrock.com/MB/NVIDIA/K10N78-1394/index.asp

Link spre comentariu

avand un dual core de 3,2g, am crezut ca da randament mai bun decat amd-ul ala de 2,5 g...d-voastra spuneti ca este downgrade, atunci sa aleg placa cu amd?...credeti ca procesorul nu are un cuvant de spus?...ma gandeam sa fie un pic mai rapid,  sunt multumit de ea, dar totusi nu-mi explic de ce functioneaza pe o placa si cealalta, nu.

Link spre comentariu

Procesorul Intel Dual Core 3,2 Ghz(probabil un E6700) va obtine scoruri mai bune in Floathing Point Math, adica in virgula mobila, dar arhitectura lui e prea veche, iar pe partea de instructiuni schioapata, nici AMD-ul acela nu e vreo bestie, dar va fi avantajat de chipsetul placii de baza.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări