blue Postat August 7, 2007 Partajează Postat August 7, 2007 multumesc, constructia este simpla, din tabla de aluminiu imbinata. am un principiu: ce este simplu este elegant ,daca reusesc asta este. Link spre comentariu
ioannis Postat August 8, 2007 Autor Partajează Postat August 8, 2007 mersi mult blue p.t schema si bravo p.t amplif care ai realizat arata super!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 aproape am terminat si eu amplif care a publicatat blue!!!! mai trebuie acoperite transformatoaarele!!! Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 10, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 10, 2007 si inca una care se vede mai clar Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 12, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 12, 2007 amplificatorul terminat!! Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 12, 2007 Partajează Postat Septembrie 12, 2007 Dar nu inteleg de ce nu ai montat trafo mic (probabil un drosel) la 90 de grade fata de trafo de alimentare? Link spre comentariu
ioannis Postat Septembrie 13, 2007 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2007 ai dreptate zal dar tensiunile trafului asta mare se potriveau exact la tensiunile care imi trebuiau la ampliful asta, ( adica trafo avea prize de 12V de 26V si de 135V la secundar) plus ca tensiunea de 135V la secundarul nu prea mi-e de folos la alte amplificatoare cu lampi ca este prea mica.de aia am folosit traful asta mare!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum