codrut Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 La sursa din titlu pe care vreau sa o cumpar am o nelamurire. Transformatorul de pe invertor 2130KP0352A-F nu imi arata la fel pe cele 2 infasurari;pe una am 110ohmi iar cealalta imi arata 145 ohmi. Ca defect nu merge backlight-ul. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) teoretic este defect,sa inteleg ca masuratoarea s-a facut cu el scos? Editat Ianuarie 28, 2019 de iuliantv Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Da,masuratorile s-au facut cu el scos. Cumpar acest traf sau sursa cu totul. Link spre comentariu
codrut Postat Ianuarie 29, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Am anulat protectia si a iesit fum dintr-o infasurare. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) Daca gasesti, cumpara traful ca sa investesti mai putin si sa-ti ramina si tie ceva banuti in buzunar, aceste trafuri de Philips sunt periculoase si daca te joci cu te-ncurci sa elimini protectia, risti foarte mult sa-l vedem pe proprietar la stirii ca a a decedat in urma axfisieri cu monoxid de carbon, pentru ca majoritatea carcaselor lcd sunt proiectate din plastic ignifug sa nu ia casa foc ci proprietarul sa moara linistit in somn.... , eu dupa mintea mea ca producator as incorpora in tv pe linga protectia clasica si un detector de gaze cu alarma acustica pentru siguranta totala, un exemplu, a fost aici pe forum intrun topic in care backlightul led din interior a luat foc din cauza unor leduri si proprietarul spunea ca a avut mare noroc ca nu era la partida de somn ca alfel ii cinta vesnica pomenire ...... Editat Ianuarie 29, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum