Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PLHL- T808A

codrut

Postări Recomandate

La sursa din titlu pe care vreau sa o cumpar am o nelamurire.

Transformatorul de pe invertor 2130KP0352A-F nu imi arata la fel pe cele 2 infasurari;pe una am 110ohmi iar cealalta imi arata 145 ohmi.

Ca defect nu merge backlight-ul.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• codrut

3

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Daca gasesti, cumpara traful ca sa investesti mai putin si sa-ti ramina si tie ceva banuti in buzunar, aceste trafuri de Philips sunt periculoase si daca te joci cu te-ncurci sa elimini protectia, risti foarte mult sa-l vedem pe proprietar la stirii ca a a decedat in urma axfisieri cu monoxid de carbon, pentru ca majoritatea carcaselor lcd sunt proiectate din plastic ignifug sa nu ia casa foc ci proprietarul sa moara linistit in somn....:rade: , eu dupa mintea mea ca producator as incorpora in tv pe linga protectia clasica si un detector de gaze cu alarma acustica pentru siguranta totala, un exemplu, a fost aici pe forum intrun topic in care backlightul led din interior a luat foc din cauza unor leduri si proprietarul spunea ca a avut mare noroc ca nu era la partida de somn ca alfel ii cinta vesnica pomenire :mort......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări