Blacksmith Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Salut ! As vrea un player portabil de muzica, care sa suporte mp3 si daca s-ar putea si flac ar fi super, sa aiba baterie din asta plata de telefon Li-Ion si card de memorie SD HC. Optional, daca ar putea sa si inregistreze audio ar fi ideal. Calitate medie, adica nici audiofil dar nici jaf. Ceva idei ? Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) TASCAM, Philips, Olympus... Editat Ianuarie 28, 2019 de franzm Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 4 hours ago, Giuseppe Bagarella said: Optional, daca ar putea sa si inregistreze audio ar fi ideal. M-am prins la ce va trebuie. Vreti "sa trageti pe banda" pe careva care va supara, sa-l dati pe mainile DNA, SRI, Militiei, etc. Sa-mi spuneti daca sunteti multumit de scula, sa cumpar si eu una. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 De parcă ai musai nevoie de ,,scule,, profesionale ca să înregistrezi azi pe cineva.....un simplu smartfon are de toate.Dacă voia să spioneze, oferta de pe net acoperă orice nevoi... Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Nu tot ce zboara se mananca. Sculele bune la interceptare capteaza sunetul de la distanta, au ALC bun, nu distorsioneaza, au autonomia de multe ore, etc. De aia sunt scumpe. Editat Ianuarie 28, 2019 de VAX Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Când te documentezi bine, poți face multe cu mijloace puține și la îndemâna oricui....dar hai să nu poluăm topicul cu trolling.Fiindcă devierea unui subiect către scandal asta înseamnă... Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 29 minutes ago, Dan85 said: Se referea la altceva cand a spus inregistrare audio. In mod sigur nu-i trebuie pentru ascultat si inregistrat interfoane. Matale citesti gandurile omului ? Ce chestie ! Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 19 hours ago, VAX said: Nu tot ce zboara se mananca. Sculele bune la interceptare capteaza sunetul de la distanta, au ALC bun, nu distorsioneaza, au autonomia de multe ore, etc. De aia sunt scumpe. Adica un smartphone Samsung.Indeplineste toate conditiile de mai sus. Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 13 minutes ago, Spitfire said: Adica un smartphone Samsung.Indeplineste toate conditiile de mai sus. Vreau ceva mititel si de calitate, nu caramizi. Si sa fie la pret mai mic, ca n-am nevoie de functiile de smartphone Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Sa-i trag de limba si sa-i pun pe banda. Iar la forumisti sa le citesc gandurile, sa stiu ce este cu ei. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 Si dupa asta? Link spre comentariu
Voltus Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) Iriver E100 . Dispune de conector Line_in , poate reda flac , ogg ,mp3 si are autonomie buna ( peste 10h) . Inregistreaza in format wma la sample rate de 44.1k si bitrate selectabil de 128k 160k si 192kbps .Are si SD-card . Interfata este mai spartana dar isi face treaba. Editat Ianuarie 29, 2019 de Voltus Link spre comentariu
VAX Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 45 minutes ago, Dan85 said: Adoarme... Nu te ride, ca ar sti lumea ce gandesti, n-ai mai iesi din casa. Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 29, 2019 Partajează Postat Ianuarie 29, 2019 (editat) Deci pana la urma, casca din poza are si rol de ecranaj, ca sa nu citeasca ''dujmanul'' gandurile... PS- Dom' profesor, ''a rîde'' nu are forma reflexiva. Editat Ianuarie 29, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
Postări Recomandate