altuser Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Buna dimineata, Am incercat sa conectez un dispozitiv chromecast 3, cel din link, la monitorul acer v226hql. Monitorul nu are hdmi, are doar DVI si VGA. Intrarea DVI o folosesc de obicei pentru vizioare programe tv princonectarea la decodorul digital HD. Conectarea o fac printr-un cablu HDMI->DVI, sunetul il iau direct din decodor, redau audio prin boxe. Deoarece nu pot conecta direct chromecast la monitor, are doar HDMI-tata, am facut-o printr-un adaptor HDMI->HDMI (mama-mama). Dispozitivul sursa se conecteaza la chromecast dat pe monitor nu apare semnal video, imagine. Am testat cu laptop(windows10), tableta(android 6.0), ipad(ios12.1.1) si macbook(mac os 13.6/high sierra). Toate sursele folosite pentru testredau fara probleme daca pun chromecast la tv direct prin HDMI. Care sa fie cauza? Incompatibilitate DVI-HDMI? De ce redarea de pe decodorul digital merge? Adaptorul HDMI-HDMI l-am testat pe televizor, am conectat asa: chromecast->adaptor->cablu HDMI/DVI->televizor. Este ok. De ce daca schimb televizorul cu monitor nu merge? https://www.emag.ro/google-chromecast-3-hdmi-streaming-media-player-chromecast3/pd/D18RKCBBM/ Link spre comentariu
altuser Postat Ianuarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 1 oră în urmă, altuser a spus: Buna dimineata, Am incercat sa conectez un dispozitiv chromecast 3, cel din link, la monitorul acer v226hql. Monitorul nu are hdmi, are doar DVI si VGA. Intrarea DVI o folosesc de obicei pentru vizioare programe tv princonectarea la decodorul digital HD. Conectarea o fac printr-un cablu HDMI->DVI, sunetul il iau direct din decodor, redau audio prin boxe. Deoarece nu pot conecta direct chromecast la monitor, are doar HDMI-tata, am facut-o printr-un adaptor HDMI->HDMI (mama-mama). Dispozitivul sursa se conecteaza la chromecast dat pe monitor nu apare semnal video, imagine. Am testat cu laptop(windows10), tableta(android 6.0), ipad(ios12.1.1) si macbook(mac os 13.6/high sierra). Toate sursele folosite pentru testredau fara probleme daca pun chromecast la tv direct prin HDMI. Care sa fie cauza? Incompatibilitate DVI-HDMI? De ce redarea de pe decodorul digital merge? Adaptorul HDMI-HDMI l-am testat pe televizor, am conectat asa: chromecast->adaptor->cablu HDMI/DVI->televizor. Este ok. De ce daca schimb televizorul cu monitor nu merge? https://www.emag.ro/google-chromecast-3-hdmi-streaming-media-player-chromecast3/pd/D18RKCBBM/ Link spre comentariu
altuser Postat Februarie 18, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2019 Am revenit: Am schimbat monitorul cu altul care are intrare HDMI, problema s-a rezolvat. Nu stiu de ce nu mergea cu celalalt monitor dar am scapat de necaz. Sunt totusi curios care o fi fost cauza. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum