Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Care este cea mai ingrozitoare meserie/afacere ?

Postări Recomandate

Ca să răspund și la întrebarea emisiunii, cred că cea mai îngrozitoare meserie e aia pe care o faci fără nicio plăcere, când deabia aștepți să pleci acasă și să uiți de tot....chiar dacă întâmplător e destul de bine plătită.Nu e cazul meu, la mine e mai rău la partea cu banii...

Editat de validae
Link spre comentariu

Medic legist , autopsier , vidanjor , cioclu , hingher , lucrator la Protan etc . De fapt ( sigur dl . Vasile s - a gandit ) ar trebui delimitate ( criteriile ) . Sant scarboase , deprimante , periculoase etc . Pe mine m - ar ingrozi sa fiu alpinist utilitar ... ,  pirotehnist , gardian ( penitenciar ) , infirmier , ...alaturi de multe altele . 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Sa nu zicem de cei care cumuleaza mai multe ... inclusiv moderator . Ma rog , scrisesem mai sus "condamnat " . Cel putin la noi , nu - i chiar asa groaznic ( in totalitate ) . Mai ales daca afli de condamnare (de) la celalalt capat al globului ... Costa Rica , Madagascar , USA , ... sau chiar prin Europa ( juma' ... ) , gen Anglia . Eventual Muntenegru si alte Serbii ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări