Administratori Badman Postat Ianuarie 27, 2019 Administratori Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Eu cred ca meseria de facator de vase de WC este cea mai ingrozitoare Toti isi fac treaba in munca ta... Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Totusi, ramane o meserie de viitor: vecee or sa se cumpere cat vor exista oameni pe planeta. Nick-ul "Vasile cel Rau" nu mai era disponibil? Editat Ianuarie 27, 2019 de Thunderer Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Administratori Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Mi-am adus aminte care este a 2-a Sa incerci sa tii pe linia de plutire un forum unde posteaza 100% numai romani Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Nu exagera, am mai răspuns cel puțin o dată pe an și la câte-un străinez. Deci avem și oarece vizitatori din afară... Editat Ianuarie 27, 2019 de validae Link spre comentariu
daniels Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 stiu 2 străini get-beget. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Ca să răspund și la întrebarea emisiunii, cred că cea mai îngrozitoare meserie e aia pe care o faci fără nicio plăcere, când deabia aștepți să pleci acasă și să uiți de tot....chiar dacă întâmplător e destul de bine plătită.Nu e cazul meu, la mine e mai rău la partea cu banii... Editat Ianuarie 27, 2019 de validae Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 O meserie nasoala e aia de cacanar, adica ala cu vidanja care trage rahatu din diferite locuri. Ala sta cu nasu numai in rahat, la propriu Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Medic legist , autopsier , vidanjor , cioclu , hingher , lucrator la Protan etc . De fapt ( sigur dl . Vasile s - a gandit ) ar trebui delimitate ( criteriile ) . Sant scarboase , deprimante , periculoase etc . Pe mine m - ar ingrozi sa fiu alpinist utilitar ... , pirotehnist , gardian ( penitenciar ) , infirmier , ...alaturi de multe altele . Editat Ianuarie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
alcon Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Ginecolog si proctolog de mosi si babe? Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 cea de doctor cind ai ca pacienti copii in agonie (accident grav, boala terminala ), atunci ai minca tot rahatul din veceu sa-i faci bine , dar din pacate... Link spre comentariu
NICA Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Si a 2'a , moderator. Link spre comentariu
gauss Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Sa nu zicem de cei care cumuleaza mai multe ... inclusiv moderator . Ma rog , scrisesem mai sus "condamnat " . Cel putin la noi , nu - i chiar asa groaznic ( in totalitate ) . Mai ales daca afli de condamnare (de) la celalalt capat al globului ... Costa Rica , Madagascar , USA , ... sau chiar prin Europa ( juma' ... ) , gen Anglia . Eventual Muntenegru si alte Serbii ... Editat Ianuarie 28, 2019 de gauss Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Acum 1 oră, NICA a spus: Si a 2'a , moderator. Ai dreptate, la cati kkti sunt pe forum. Numai ca nu poate fi numita meserie/afacere, pt simplul fapt ca nu e platita, deci nu se pune. Link spre comentariu
Postări Recomandate