Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 https://www.tehnoelectric.ro/198-ampermetre_analogice Pentru colegii care mai depaneaza, construiesc. Oferta este interesanta si mai ales ieftine, cit sint de bune, nu stiu. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Suficient de bune pentru scopul lor, dar până acum nu știați de magazinul ăsta? Că am ani de când am cumpărat diverse de acolo.Sunt în general serioși, dar ultima dată au dat cu palma-n rahat și mi-au trimis altceva decât comandasem.Am făcut greșeala să trimit înapoi obiectul și au avut pretenția să plătesc retrimiterea obiectului corespunzător, în condițiile în care transportul costa mai mult decât marfa(un acumulator Li-Ion) și în condițiile în care eu nu eram vinovat de greșeala lor....de atunci am cam zis Pas la tehno.... Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Am luat de la ei insa...direct, aveam colegii din Oradea care ma ajutau daca aveam nevoie de ceva de acolo. L`am pus in mod direct pentru acele sunturi de 200A pentru colegii care poate nu stiu de preturile lor. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Sincer să fiu, mai bine comanzi direct de la chinez și aștepți două-trei săptămâni, decât să cumperi același lucru doar că la preț dublu-triplu.În ultimul timp comand săptămânal câte un mărunțiș, mi-au venit toate așa cum le-am cerut până acum.Unii colegi de forum fac ceva bănuți din asta de ceva timp, voltmetre, kituri diverse......chinezul e serios și trimite la timp, doar vama românească întârzie sau chiar blochează pachetele.Am luat recent două manometre digitale auto (pentru roți) cu 2$/bucata, când speculanții noștri de pe olx sau okazii le vând și cu 50 Lei !!! Editat Ianuarie 27, 2019 de validae Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Nici cu chinezii nu mai e rentabil astept colete de peste 75 zile si nu au ajuns Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Eu am luat un manometru din Germania, cu 5 euro. Sunt multumit de el. Are diviziunile mari, se poate citi bine zecimea de bar. Chinezii mi-au gresit o comanda si la un kit nu mi-au dat toate piesele. A trebuit sa improvizez cu un stabilizator cu pinii rasuciti ca era o piesa pe care n-am gasit-o pe la noi. Link spre comentariu
flomar60 Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Eu mai comand de la ei ocazional....si am avut si surprize placute!....am primit un ampermetru destinat lucrului cu shunt si unul primar!...la aceslasi pret! cel cel cu punct rosu este primar... Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Din linkul ala inteleg ca un sunt de 300A e 35 de lei, iar un ampermetru de 500A e doar 15 lei sau cum ? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Ala de 500Aac cred ca e doar gradat cu 500, in rest e de 5Aac si trebuie luat trafo de curent, scrie pe el 500/5A Astea sint doar de alternativ. Editat Ianuarie 27, 2019 de Ion_Bumbu Link spre comentariu
mac01 Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Acum 4 ore, validae a spus: Suficient de bune pentru scopul lor, dar până acum nu știați de magazinul ăsta? Că am ani de când am cumpărat diverse de acolo.Sunt în general serioși, dar ultima dată au dat cu palma-n rahat și mi-au trimis altceva decât comandasem.Am făcut greșeala să trimit înapoi obiectul și au avut pretenția să plătesc retrimiterea obiectului corespunzător, în condițiile în care transportul costa mai mult decât marfa(un acumulator Li-Ion) și în condițiile în care eu nu eram vinovat de greșeala lor....de atunci am cam zis Pas la tehno.... Cei mai nesimtiti vanzatori cu care am avut de-a face...nu recomand! Am comandat la ei patru tuburi de neon pentru un monitor de 19 inch....pe care am platit 60-70 de lei cu tot cu transport (nu mai tin bine minte pretul final). Au fost trimise intr-un ambalaj execrabil si binenteles ca doua neoane au ajuns sparte. Sa nu mai vorbesc de faptul ca tuburile nu erau noi..aveau picatura scursa de fludor la capete....dar asta nu m-a deranjat asa tare....bune sa fi fost! I-am sunat si i-am rugat frumos sa ia masuri si rezolve problema cu cele doua tuburi sparte...au zis ca o sa ma sune inapoi. Nici in ziua de azi nu m-au sunat.....am ramas cu paguba! Panarame! Le' Ampermetrele alea se gasesc cam pe la toate magazinele care comercializeaza piese de la chinezi...chinezarii de proasta calitate.Put magazinele de pe Maica Domnului de astfel de ampermetre si ieftine ca braga...cumperi trei la pret de unul! Editat Ianuarie 27, 2019 de mac01 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum