Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor Eagle

Haralambie

Postări Recomandate

Am 2 intrebari: 1 dupa ce ii dau autoroute el in face cablajul pe ambele fete (una cu albastru si alta cu rosu) 2. In Add componenet unde gasesc circuite integrate cum ar fi tl072... tl 7809.... sau senzorul lm 335

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Gheorghe Dracu

1

• Haralambie

1

Vizitator byteworks

1. La Autoroute selectezi directia dorita ("Preffered Directions") pentru TOP si N/A pentru celelalte.2. seria 78XX este in v-reg, celelate nu stiu, nu e greu sa le desenezi. Arunca un ochi pe site la Eagle, sint multe biblioteci suplimentare.

Link spre comentariu
Vizitator jkraxi

Am si eu o intrebare legata de Eagle. Cum se face upgrade la librarii? eu nu am reusit decat manual: download si copiere fizica a .lbr in directorul cu pricina. dar pt. unele lbr am primit mesaje de eroare.si inca ceva. cand ii dau ERC imi afiseaza lista aia de erori posibile. cum aflu despre care net..$.. este vorba? am facut o schema si mai mult am mers pe ghici ca sa elimin erorile.merci

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

Despre ce erori e vorba? Nu-ti specifica si coordonatele unde e problema?Legat de problema asta, e foarte indicat sa denumesti legaturile (net, bus) cu nume sugestive - cel putin pe cele importante.

Link spre comentariu
Vizitator jkraxi

Despre ce erori e vorba? Nu-ti specifica si coordonatele unde e problema?

Ba da si m-am plimbat cu mouse sa aflu coordonatele de mi-a venit rau si eram convins ca tre sa fie vreo metoda mai simpla (asa cum ai spus, cea cu denumirea net-urilor) pe care insa nu o gaseam. Erorile erau legate de conexiunile la aceste net-uri.

Si apropo de erori, alta belea. Am facut o schema, iar a doua zi cand am vrut sa o deschid ciuciu. EROARE. cica ori fisierul e distrus ori a fost facut cu o copie ilegala a lui Eagle

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

Despre ce erori e vorba? Nu-ti specifica si coordonatele unde e problema?

Si apropo de erori, alta belea. Am facut o schema, iar a doua zi cand am vrut sa o deschid ciuciu. EROARE. cica ori fisierul e distrus ori a fost facut cu o copie ilegala a lui Eagle

Daca a doua chestie nu e adevarata si fisierul e important poti sa-l trimiti la Eagle sa vada ce problema e, altfel il refaci cu minuta.

Ca sa localizezi mai repede ceva vezi comanda show si find.ulp. Nu cauta coordonate, dar pot fi de folos.

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

plcc-socket.lbr , S44 de ex.Ca sa schimbi, in Schematic Change-Package click pe componenta, alegi ce-ti trebuie. Conditia este ca acea componenta sa aiba definit package-ul ca variant, altfel trebuie sa adaugi tu in biblioteca.Succes,Cosmin

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am Eagle 4.01. Ca sa fac "ripup all" de obicei selectez toata schema, apas pe simbolul de ripup, dau click dreapta undeva pe schema si se de-routeaza. Exista vreo alta comanda directa de "ripup all"? Daca nu exista o astfel de comanda se poate face un macro si cum?Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
Vizitator byteworks

Daca te referi la alea upload-ate de useri, bineinteles ca nu, daca ma uit la data vad cea mai veche din '97, cea mai noua din ian. 25/2005. Deci se pare ca e pe incercate!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări