Giony Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 B I U Se pot încărca și baterii alkaline? Link spre comentariu
QQme Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Mai bine puneti o poza cu spatele incarcatorului,e posibil . Link spre comentariu
Stefan Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Se pot incarca dar nu este deloc recomandat sa faci așa ceva, poate doar pentru pura curiozitate. In trecut am încărcat de câteva ori bateriile alcaline dar pe vremea aia acumulatorii nu erau așa accesibili ca acum. Astăzi găsești acumulatori R6 bunicei la 7-8 lei bucata si garantez că se incarca de mai multe ori că o baterie alcalina. Încărcarea bateriilor se face pe propria răspundere și cu riscurile aferente! Ce înseamnă "B I U"? Editat Ianuarie 27, 2019 de Stefan. Link spre comentariu
Giony Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Acum 38 minute, QQme a spus: Mai bine puneti o poza cu spatele incarcatorului,e posibil . Mărimea este mai mare de 0,98 MB.Nu pot să postez imaginea. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 (editat) Incarca poza https://fisier.ro si pui link-ul de download aici !! Editat Ianuarie 27, 2019 de dan-a2 Link spre comentariu
Giony Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Am încărcat două imagini. Poate nu știu să postez imagini . Am 75 de ani. Am ales două fișiere, le-am încărcat , deschideți, dar nu știu cum să le expediez.Acest încărcător are pe partea frontal un buton pe care-l poți deplasa în trei poziții: la mijloc Ni-MH, în stânga Ni-Cd și în partea dreaptă ALK. Deci se pot încărca și baterii alkaline. Dar după informațiile pe care mi lea-ți dat, nu am să fac acest lucru. Mulțumesc. Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Se pot ,,regenera,, într-un fel și bateriile alcaline dacă le puneți pe încărcător. dar când va curge electrolitul din ele (și vă garantez c-o face la un moment dat) veți regreta asta. Se găsesc prin Lidl acumulatori ieftini și nu chiar proști la 2-4 Lei/bucata. Ocazional am prins reduceri/soldări prin Penny și am cumpărat acumulatori de 9V la 5 Lei și încărcător ,,smart,, la 15 Lei.....stau cu ochii pe magazin ca pe butelie. Link spre comentariu
Giony Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Am înțeles. Mulțumesc foarte mult.Am și eu două perechi de acumulatori. Mulțumesc și pentru sugestia cu Lidl. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Am luat set cu 4 acumulatori, 29 lei din Auchan. Chiar buni dupa niste teste de incarcare-descarcare. Link spre comentariu
Giony Postat Ianuarie 27, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 Și eu tot 4 acumulatori cumpărați cu 4 lei bucata. Îi folosesc de doi ani . Sunt foarte multumit. Sunt VARTRA. Link spre comentariu
puriu Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Exista incarcatoare si pentru pile alcaline. Unele au un regim special, periodic, cu incarcare-descarcare, dar.... - reincarcarea este posibila de un numar redus de ori; - rezultatele sunt diferite pentru producatori diferiti; - dupa fiecare reincarcare capacitatea pilei scade; - la sfarsitul incarcarii tensiunea este mare, dar atinge o valoare stabila abia dupa cateva zile de depozitare; - daca pila s-a descarcat sub 1,3 V nu merita sa fie reincarcata, nu mai atinge tensiunea stabila initiala. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) Exista baterii alcaline reincarcabile . Nu sant prea rentabile ... dar vor deveni . Principalul avantaj e tensiunea nominala , la fel ca la alcalinele normale . Accu au mai mica , de unde si unele probleme cand inlocuiesc pe cele alcaline normale . https://www.amazon.com/Pure-Energy-Rechargeable-Alkaline-Batteries/dp/B002NL81X2 https://www.walmart.com/ip/Duracell-1-5V-Rechargeable-Alkaline-AA-Batteries-4-Pack/26120755 https://en.wikipedia.org/wiki/Rechargeable_alkaline_battery On 1/27/2019 at 6:27 PM, Giony said: Am încărcat două imagini. Poate nu știu să postez imagini . Am 75 de ani. Am ales două fișiere, le-am încărcat , deschideți, dar nu știu cum să le expediez.Acest încărcător are pe partea frontal un buton pe care-l poți deplasa în trei poziții: la mijloc Ni-MH, în stânga Ni-Cd și în partea dreaptă ALK. Deci se pot încărca și baterii alkaline. Dar după informațiile pe care mi lea-ți dat, nu am să fac acest lucru. Mulțumesc. Pentru cele de mai sus e pozitia din dreapta , ALK . Nu are nici o legatura cu cele scrise in topic , incarcarea - regenerarea bateriilor alcaline normale . E o iluzie si o pierdere de timp . On 1/27/2019 at 2:49 PM, Giony said: B I U Se pot încărca și baterii alkaline? Da . Editat Februarie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
Giony Postat Februarie 1, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2019 Mulțumesc Salut gauss, am înțeles. Mulțumesc. Link spre comentariu
gauss Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 (editat) N - aveti pentru ce ... , m - am confruntat si eu cu aceleasi intrebari . Numai ca aveam alcalinele reincarcabile inainte sa am incarcator pentru ele ... , dar stiam ce caut . Ma rog , acum cativa ani ... Editat Februarie 1, 2019 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum