keenox Postat Ianuarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Nu fac rejantare. Am zis mai sus ca am jante + cauciucuri separate de iarna si de vara. Dar trebuie sa le mai refac presiunea cand le schimb. Si nu, nu le schimb in camp, dar nici acces la priza n-am, ca le schimb in parcarea de la bloc Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Idem si eu, si ma descurc cu un compresor de duzina. Am si pompa de picior, dar ocupa mai mult loc in portbagaj. In 10 min am terminat toate 4 rotile, nu stiu de ce tie iti ia mai mult.In cazul cand trebuie mai mult de 0,5 bar, e cazul sa mergi la vulcanizare cu acea roata.De la un sezon la altul mie nu-mi scade presiunea cu mai mult de 0,2 bar. Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Da , am vazut dupa aia ca ai scris ca ai roti echipate. Nu stiu ce sa zic , din cate bazaitori auto am vazut pana acuma , chiar si mai de ,,firma'' , nu mi-a placut nici una . Ia-ti totusi o pompa buna de picior si o sa ramai surprins cat de repede si bine isi face treaba . Altceva ... ce sa zic succes daca tot vrei bazaitoare dar care par mai de soi is destul de scumpe din cate vad . Te-ai uitat pe aici ? Vezi ca is mai multe oferte care mai de care . https://www.emag.ro/compresor-auto-black-decker-11-bar-adaptor-12v-dc-si-230v-ac-asi300/pd/EFVTDBBBM/?ref=ps&emag_click_id=096ce808af99b33fb5a1947cb77376e0&utm_source=testado.ro_affiliate_3D3H&utm_medium=profitshare&utm_campaign=profitshare_3D3H&utm_content=link Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Tocmai ca a vazut ofertele si nu stie la ce sa se opreasca...e ca cel care are mai multe ceasuri, nu stie niciodata ora exacta cu certitudine. Raman la parerea mea, daca vrea unul mai rapid, cel cu 2 cilindri e mai indicat.Acum despre fiabilitate, e mai greu de gasit pe altul care sa dea 500 lei pe o scula pe care s-o foloseasca de 2 ori pe an, sa ne zica impresii. Editat Ianuarie 28, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Corect ! Doi cilindri insemna debit dublu si timp de functionare injumatatit ceea ce ii va lungi si viata. Il inteleg cumva , toti incercam de multe ori sa ne facem viata mai confortabila achizitionand tot felul de ,,inovatii'' dar tot de multe ori ramanem dezamagiti si ne intoarcem la metodele mai vechi. Ma rog , poate omul vrea sa-si fac un cadou . Cum i-o fi norocul . Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Daca il foloseste la fel de rar cum il folosesc si eu, il tine pana la pensie, si mult timp dupa aia. Si eu il mai folosesc si intre sezoane, mai refac presiunea in vase de expansiune. Sunt unele pozitii in care numai sa dai la pompa manuala sau de picior nu-ti vine.Cu cel obisnuit pe care il folosesc, alimentat de la o sursa veche de calculator, mai mare dragul sa te uiti la el cum munceste. Editat Ianuarie 28, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Numai sa nu il imprumute la toti vecinii sau vecinele . Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Vecinii mei stiu deja ca nu imprumut scule electrice, asa ca nu-mi mai cer. Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Eeeeei vecinii da dar daca ramane vecina in pana , o lasi asa ? Link spre comentariu
doru3160 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) Nuu, pot sa-i fac presiunea daca are o durere, dar nu-i las scula spre folosire...numai ca in ultima vreme, n-am prea avut solicitari... Editat Ianuarie 28, 2019 de doru3160 Link spre comentariu
keenox Postat Ianuarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 1 hour ago, vranceanu said: Da , am vazut dupa aia ca ai scris ca ai roti echipate. Nu stiu ce sa zic , din cate bazaitori auto am vazut pana acuma , chiar si mai de ,,firma'' , nu mi-a placut nici una . Ia-ti totusi o pompa buna de picior si o sa ramai surprins cat de repede si bine isi face treaba . Altceva ... ce sa zic succes daca tot vrei bazaitoare dar care par mai de soi is destul de scumpe din cate vad . Te-ai uitat pe aici ? Vezi ca is mai multe oferte care mai de care . https://www.emag.ro/compresor-auto-black-decker-11-bar-adaptor-12v-dc-si-230v-ac-asi300/pd/EFVTDBBBM/?ref=ps&emag_click_id=096ce808af99b33fb5a1947cb77376e0&utm_source=testado.ro_affiliate_3D3H&utm_medium=profitshare&utm_campaign=profitshare_3D3H&utm_content=link M-am uitat. Am si zis in threadul initial ca am un ASI500 (care ar trebui sa fie mai rasarit decat ASI300 pe care mi l-ai dat tu), dar imi pare foarte rau ca l-am luat. E doar o chinezarie cu nume de "brand" pe ea. Nu e mai breaz decat chinezariile alea la 50-60 lei. Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 Eu fac asta din 2010 de cand mi-am luat roti de iarna pe jante separate. Inainte sa le dau jos le umflu catre maxim si de multe ori cand e sa le remontez in anul urmator trebuie sa scot aer, nu sa bag. Umflarea o fac la o benzinarie cu compresor. Daca nu tine aerul oricum te paste o vizita la vulcanizare. Dupa cum zice Dani, merge si manual. Ajunge sa bagi un bar in ele, cat sa te deplasezi pana la prima benzinarie. Niste flotari nu strica. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 3 hours ago, doru3160 said: Eu vorbeam de cele din antimoniu...cele din plastic sunt de jucarie. https://www.calmini4x4.de/navi.php?a=1570&lang=eng Domnule, toate astea portabile au acele aripioare de plastic. Ala din link il am eu. Am spus de ce, sint de mina si te poti arde. Racirea este suficienta sa umfle o roata 265/75/R16 in timp acceptabil. Segmentul este de teflon, piston oscilant, n`are bolt, este ciuperca. Supape, lamele de otel. Simplu dar eficient. Link spre comentariu
vranceanu Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 ,,Nu e mai breaz decat chinezariile alea la 50-60 lei.'' Pfffff! Pai sa stii ca in ultima vreme cam tot ce inseamna aparatura sau scule electrice sunt de fapt chinezarii . Ba chiar si echipamentele industriale profesionale tot un mare fasss sunt . Greu mai gasesti ceva care sa isi merite brandul inscris pe eticheta . In reclame si in prospecte apar ca minuni tehnice dar cand intri in posesia lor , iti trece repede . B&D a fost candva un brand medium , acuma e un rahat . Am avut pe mana scule si mai de nume care s-au dus naibii mai repede ca cele din piata . Nici BOSH nu mai inseamna calitate doar Makita parca ceva,ceva . Asta inseamna ,,evolutie'' tehnologica. Fiecare lucru trebuie sa se defecteze la ordin . GLOBALIZARE . Uite daca ai timp urmareste filmuletul asat . Merita . Link spre comentariu
kinderu56 Postat Ianuarie 28, 2019 Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 ce mai ok varianta de compresor https://www.google.ro/search?q=compresor+audi&client=opera&hs=SZ6&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjy6N_LmZDgAhVMs4sKHYQWAMUQ_AUIDigB&biw=1200&bih=656#imgdii=qFvnHEkFOYE-wM:&imgrc=hXoGXSAl69RJ1M: Link spre comentariu
Postări Recomandate