Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Led Cabletech URZ4024 - nu vede telecomanda

catalin004

Postări Recomandate

Salutarre colegi...am la reparat un TV din titlu, care nu vede deloc telecomanda...pe semnalul de iesire al senzorului IR cu osciloscopu am semnal diferit la fiecare apasare de buton...ceea ce ar insemna ca telecomanda este buna...cu butoanele de pe panou functioneaza bine...

Poate ma puteti juta si cu un cod LOnger pentru a incerca cu alta telecomanda, cu toate ca nu cred ca este di ea....

stima

Link spre comentariu

Sa inteleg ca tv functioneaza din butoane si nu ai telecimanda originala.Ai incercat diferite coduri dupa marca si model si nu face nici o comanda?

Atunci lasa tv in pace,ca nu are nimic,vezi  tipul placii main-board si te uiti pe Google ce modele/tip de tv au folosit placa respectiva.Apoi pentru fiecare model /tip de tv gasit incerci codurile de la Longer.

Mai e si o mica posibilitate sa fie dumpul zapacit,dar nu cred.

Editat de andrei_
Link spre comentariu

incercati 00753  sau mfy 101,recent am avut o chinezarie de logik,la care am pus soft de cabletech si mergea cu mfy 101 sau convertit in logher 00753

nu ma deranjat ca oricum nu aveam telecomanda originala la logik

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Just now, iuliantv said:

incercati 00753  sau mfy 101,recent am avut o chinezarie de logik,la care am pus soft de cabletech si mergea cu mfy 101 sau convertit in logher 00753

M-am chinuit zilele trecute la un  JQ LTV 1901Lcd de mi-au sarit capacele sa-i gasesc telecomanda.Incercate toate codurile de la Longer si MFY pentru marca respectiva.

A cautat si Ionel (CM) si nu a reusit....al naibii tv.nu vedea nici universala.

Apoi am cautat dupa mainboard si am gasit mai multe modele la care era folosit:Roadstar,Hiunday,Acoustic Solution.Si in final a mers cu un cod de Acoustic Solution.....

Link spre comentariu
Chiar acum, andrei_ a spus:

M-am chinuit zilele trecute la un  JQ LTV 1901Lcd de mi-au sarit capacele sa-i gasesc telecomanda.Incercate toate codurile de la Longer si MFY pentru marca respectiva.

A cautat si Ionel (CM) si nu a reusit....al naibii tv.nu vedea nici universala.

Apoi am cautat dupa mainboard si am gasit mai multe modele la care era folosit:Roadstar,Hiunday,Acoustic Solution.Si in final a mers cu un cod de Acoustic Solution.....

sant date d........i unele chinezarii,

Link spre comentariu
Acum 7 minute, iuliantv a spus:

nu ma deranjat ca oricum nu aveam telecomanda originala la logik

Esti tare....merge cu acel cod fara probleme....MULTUMESC!!!!!!!!!!!!!!!

Multumesc si celorlalti colegi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări