Vizitator Jean Nita Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Va salut! Am acest tip de televizor de aproape 10 ani! Nu am avut niciodata prrobleme cu el insa acum,am cumparat un sistem nou de supraveghere si am vrut sa vad imaginile de pe camere prin cablu HDMI.Am conectat cablul pe HDMI 1....nimic,am conectat cablul pe HDMI 2,la fel,nici o licarire de semnal! Pe meniu apare printre altele HDMI 1 si 2 insa,am impresia ca sunt numai mufele,nu sunt conectate sau necesita operatii suplimentare pentru conectare? Am incercat din setari dar rezultatul a fost nul,Va intreb,are sau nu are HDMI? Nu mai am manualul! Am conectat sistemul de supraveghere pe un LG prin cablu HDMI si functioneaza impecabil! Multumesc anticipat pentru orice raspuns! Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 https://quickfileshare.org/Ucv?pt=Y1M5S05tWXlPRmgyT1RCMlVDdERNVUYzSzBnNVFUMDlPcUhpdExuSXdwVDdYVUYzekhBTHFpND0%3D Manualul de utilizare in limba romana pentru tv-ul dumneavoastra. Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 27, 2019 Partajează Postat Ianuarie 27, 2019 dupa cate am vazut pe google panasonicul dv stie doar hd ready 1024 x 720 (HD) deci e posibil ca sistemul dv de supraveghere sa fie setat pe full hd 1920x1080 ,ceea ce panasonicul nu recunoaste,daca tot l-ati pus pe lg si merge intrati in setarile sistemului de supraveghere si setati o maxima rezolutie 1024x720 sau auto,si poate atunci va merge si pe panasonic,in nici un caz mufele hdmi nu pot fi montate doar de desing Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum