Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv NEI - N20S4X chassis PT92

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna seara !

Ma poate ajuta si pe mine care-va cu o mica informatie de la dvs.

Am si eu acest tv-u pe masa de operatie si are tunerul defect,si nu am tuner original sa-i pun...si a-si dori si eu vreun echivalent,dar asta numai daca are...:reytre

Tunerul original este  : TECC2949PG35D, oare ar merge sa-i montez unul din cele doua : UV1315, UV1316 ?

Daca nu merge,atunci spuneti-mi dvs unul care merge montat .

Astept raspuns ! Va multumesc !

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

4

• megabit

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Buna seara !

Mai am inca o mica intrebare,ar merge unul din acestea.... UV1316/A  1- 2, UV1316/A 1-4 pentru ca numai pe acestea le am pe stoc.

Daca nu o sa mearga,atunci o sa-i cumpar un UV1316 simplu .:reytre

Multumesc ! Astept raspunsul dvs !

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
Nu mai cumpara nimic,  probeaza  UV1316/A, eventual cu fire pebtru proba, nu are ce sa se intample, sunt alimentate cu 5V si comandate cu SCL-SDA, sinteza frecventa. Mai sunt si alte echivalente ...

TECC0949PG35A Samsung
Tuner Samsung PAL 38,9MHz sinteza frecventa, echivalent:  ...   EWT-5F6T2 , TDQ-6F/125S , TECC0949PG35A TECC0949PG35A(S) , TECC0949PG40A , TEDE9-247A , TEDE9-319A.
sau : 
Tuner PLL I²C BUS original Thomson equivalent: CTF5510 CTF5510B CTF5560 CTF5560A CTF5560B. Configuratie pini: 1=AGC 2=VT 3--,  4=SCL 5=SDA 6=NC 7=+5V 8=NC 9=+33V 10=IF2 11=IF.
Tuner Samsung PAL 38, 9MHz sinteza frecventa, echivalent: ...  EWT-5F6T2 TDQ-6F/125S TECC0949PG35A...

Editat de megabit
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări