Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Radiouri vechi, interceptări și ,,Europa Liberă,,....pentru cunoscători

Postări Recomandate

Da, pacat este ca au murit oameni nevinovat si, mai ales, fara nici un rost: Ceausescu oricum pica! Mazilu zice ca a scris manifestul pe un...cearceaf! De ce? Simplu, trebuia sa fie ceva mare, care sa se vada la televizor! Unii spun ca tovul urma sa fie impuscat cu ocazia traditionalului colindat, pe treptele CC-ului. Apoi se scotea cearceaful, cu manifestul FSN. A, inca ceva, Iliescu nu vrea sa recunoasca asta, dar inregistrarea trebuie sa fie in arhiva TVR. Cind a ajuns la televiziune, in celebrul studio, a spus: "Ne scuzati ca am intirziat, am trecut pe la ambasada URSS ca sa spunem cine suntem si ce vrem"! No comment!

Link spre comentariu
2 hours ago, icar said:

Revolutie, mda...:92

Eu stiam de existenta FSN din octombrie '89, inainte de lovilutie, de la un coleg de serviciu, prof. de filozofie, probabil informatician al Secu. 

Mascarada cu luptele de strada de la Bucuresti a fost la intelegere intre Gorbaciov si Bush, ca sa acopere mediatic invazia SUA in Panama. Gormaciov a tradat, era racolat de masoneria occidentala de cand a fost trimis ca ambasador in SUA. URSS-ul s-a destramat ca urmare a actiunii masoneriei interne, strans legata de cea din SUA. Din punct de vedere militar URSS-ul nu putea fi distrus de SUA, decat daca americanii voiau sa se sinucida. Este poveste ca URSS n-a rezistat la concurenta militara cu SUA.

Link spre comentariu

Sa va mai zic una si puteti sa-l inchideti, daca asa e prdinul.

Accidentul de la Cernobal a fost organizat de masonerie. Americanii (NATO) ar fi vrut sa atace cu nucleare URSS-ul, dar nu stiau sigur cum este cu contaminarea radioactiva la scara mare. Puteau sa provoace un accident similar la un reactor american, dar cu costuri economice si politice prea mari. asa ca au apelat la Gorbaciov si la prietenii din KGB.

Ce nu stie lumea, este ca era sa dispara orice forma de viata pe o raza de mii de kilometri, daca se producea o explozie de tip bomba atomica si imprastia in atmosfera mii de tone de material radioactiv. Acest pericol exista si acum. Miezul reactorului s-a topit impreuna cu moderatorul din bare de cadmiu. Topitura este in contact cu apa din sol si cadmiu reactioneaza treptat cu ea si ii scade procentul din topitura. Adica este posibila o reaxctie de tip bomba atomica. De asta au turnat beton sub topitura, sa nu intre in contact cu apa pana se consuma materialul fisionabil.

Editat de VAX
Link spre comentariu

Despre chestia cu cadmiul au spus intr-un film documentar facut de BBC si prezentat pe National Geografic in urma cu peste zece ani. Explozia ar fi fost ca de bomba cu hidrogen, la cat uraniu era acolo. Europa kaput !

Au mai difuzat unul, tot pe National Geografic, in care era prezentat un plan de bombardare nucleara a Moscovei. Eu credeam ca este suficienta o termonucleara de o megatona, dar in Moscova sunt multe adaposturi antiatomice pentru populatie, pe cartiere, si NATO intentiona sa foloseasca minim cinci bombe cu neutroni, tintite asupra bunkerelor.

De planul NATO de bombardare a Romaniei (in anii '60) cu minim zece termonucleare de o megatona stiati ? A fost desecretizat in urma cu ceva timp si s-a dat lista cu orasele vizate (cele cu aeroport si importante economic). Cautati cu Google, nu stati cu capul in traistra, luminati-va.

Link spre comentariu
17 minutes ago, Dan85 said:

Toate armatele aveau si au astfel de planuri, scenarii de lupta pentru ''n'' situatii.  Daca nu stii de ce, lasa-le asa si pe noi, restul, cu capul in traista.

Eu credeam ca nu vor fi bombardate nuclear tarile neposesoare de arme nucleare. Asta m-a socat, ca era posibil sa fi murit degeaba. O termonucleara de o megatona in centrul Craiovei, la Universite ("Cetatea Stiintei") ar fi sters si Filiasul de pe harta. Cretinii din armata (generalii) au prea multe bombe la dispozitie si vor sa le foloseasca pe toate. Bine ca nu decid ei, ci politicienii, care nu sunt cu ochelari de cal si vad lucrurile "tridimensional".

Link spre comentariu

Asta - i avantajul astazi ... se poate abera in voie . Ca sa - l citez pe dl . Doru , alora cu 45 de de bombe atomice peste Bucuresti  li s - a deranjat staniolul de  pe cap . Ba chiar a cazut de tot , lasandu - i prada armei psihitronice . Si au schimbat si furnizorul la ce fumau si trageau pe nas ... asta nou le da brut , si ei nu stiu ... Bucurestiul e lipsit de valoare militara . Daca trebuie ( cel mult ) represalii si ( sau ) descurajare , o megatona e destul . Comparativ cu Hiroshima , e de 50 ori mai puternica . Cum ar fi fost transportate la tinta 50 lovituri ? Le lua un an ...  Si de unde atatea ? Cred ca au confundat bombele atomice cu " liniutele " pe care le - au tras pe nas ... 

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări