yglos3 Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Desi are tunere foarte bune si cu toate normele posibile la ora actuala, nu are decoder DIVX la fisiere video .avi Incredibil nu? Un TV facut in 2018. Solutii? Ca paranteza in 2009 la primul LG LCD de 81 cm, TV-ul avea toata gama de codecuri in player, dar accesul la player era blocat din soft ca sa vanda acelasi TV cu alt cod si mult mai scump... (lucru remediat usor cu un fw modificat) Editat Ianuarie 25, 2019 de yglos3 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Ok,frumos discurs(comentariu). Care este doleanta dumneavoastra?? Link spre comentariu
Mircea Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Cine mai foloseste DIVX in anul 2019? Asta e intrebarea de pus. Banuiesc ca se vrea un firmware care sa ii ofere aceasta facilitate. 2 Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 http://www.freemake.com/free_video_converter/ Link spre comentariu
yglos3 Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Multumesc de raspunsuri la toti. Da, ideea era sa aflu daca este o solutie sa-l reflashuiesc ca sa am un player corespunzator. Parerea mea este ca este inadmisibil in 2018 sa nu aiba decoder DIVX sau XVID un TV nou, pe cand modele vechi de TV le au. Eu unul cred ca este tot o magarie de tip marketing, de a accepta numai anumite formate video. Am filme mai vechi codate in MPEG4 cu DIVX sau XVID si pot sa le reconvertesc in MP4 for IPAD (care functioneaza din ce am testat), ca si solutie de rezerva...dar poate exista un fw neoficial mai bun, cu mai multe functii. Dl google nu prea ne ajuta, poate stiti o sursa voi Editat Ianuarie 26, 2019 de yglos3 Link spre comentariu
sorintv Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 In revista Service TV nr. 48 pag. 10 se specifica ca, unele tv-uri incepand din 2018, nu mai redau DivX si sunet DTS, pe motiv ca sunt ilegale. Link spre comentariu
modoran Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Pai un tv trebuie sa receptioneze in primul rand programele tv, functiile de player sunt secundare, multi nu le folosesc oricum niciodata, de ce-i inadmisibil sa nu decodeze anumite fisiere ? Uite de exemplu nici un model de Samsung actual ( incepand din 2018 ) nu mai reda sunet DTS, indiferent cat de scump este tv-ul. Link spre comentariu
yglos3 Postat Ianuarie 28, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 28, 2019 (editat) In rationamentul acesta orice telefon smart trebuie in primul rand sa aiba calitati exceptionale de...comunicatie si apoi restul, procesor, ram, memorie, camere, filmare, interfete, browsing, etc... Dupa cum vedeti acum toti producatorii pun accentul pe rahaturile aditionale si aproape toate telefoanele sunt praf la comunicatii. Deci de ce nu am pune si noi consumatorii problema in acest fel la TV-uri ? A trecut demult vremea cand un TV se cumpara pentru banda de receptie, pentru calitate tuner, pentru calitate sunet si imagine. Acum se cauta TV-uri smart, din ce in ce mai smart si cu mai multe functii, sa faca orice in afara de receptie programe TV... Si revenind, daca DIVX e fake si XVID e la fel de nu merge pe un TV 2018 ? Nu ne legam de sunet caci il punem MP3 si basta. Partea de codare video ma intereseaza. Bine ca merg porcariile de fisiere .vob MPEG 2 cu tehnologie de acum xx ani...dar nu am de gand sa pun un film HD de 120 min pe un stick de....100 GB Chiar acum, yglos3 a spus: Editat Ianuarie 28, 2019 de yglos3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum