Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) TC nu emitea nimic, am gasit o depunere intre pinii 6-7 si dupa ce am eliminat-o parea ok pe osciloscop. Dar mergand la vecinul nu lua nicio comanda. Adica nici LED-ul din tv nu reactiona. Se poate "deprograma" integratul? REVIN: la un moment dat a luat comanda P+ o singura data si apoi iar tacere! Editat Ianuarie 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Presupun că ați verificat starea cristalului, traseele spre ledul IR, eventuale contacte imperfecte la tastatură ? E posibil ca unele trasee să fie afectate de umezeală, dar întreruperea să fie sub stratul de vopsea verde, uneori aceste puncte sunt date de gol de niște umflături verzui... Dacă traseele contactelor sunt acoperite cu un strat lipicios și cu aspect uleios, trebuie spălată placa cu apă și săpun sau cu alcool, apoi uscat bine.Acest strat uleios e cauzat de condensul provenit de la transpirația mâinilor și e coroziv pentru cablaje, cauzând și scurtcircuitarea unor comenzi prin punțile create.. Editat Ianuarie 25, 2019 de validae Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Un tester qunda ar fi bun. Ăla spune ce emite. Nu cred că se poate reprograma CIul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Trebuie curatata toata placa cu acool izo de mai multe ori si apoi spalate cu detergent lichid toate butoanele . Dupa ce sunt uscate se curata si padurile de pe butoane cu alcool de 2-3 ori si apoi teste . O tava foto mica in care se pune acool e de mare ajutor . Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 18, 2019 Partajează Postat Februarie 18, 2019 Poate cazul este clasat , dar am sapat la una din astea sapt trecuta si am gasit traseele pentru led, care pleaca de la integrat , retezate exact in zona in care intra sub vopseaua de pe cablaj . Deci chiar langa integrat . Am gasit acesata situatie in multe telefoane mobile si alte aparate care au contact cu umezeala si folosesc frecvente mari pe acele trasee ( telecomenzi auto , aparate de radio de buzunar , etc ). In mod normal nu este vizibil acest lucru , se masoara sau se razuie 0,5mm din vopseaua de pe traseu si devine vizibil locul intreruperii . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum