XAN77 Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 exista vreun integrat care sa faca asa ceva ? binentels sa se gaseasca pe la noi ; as face o sursa portabila de 5vcc in principiu, dar cine stie poate si alte valori , tot am ceva acumulatori :smt003 Link spre comentariu
Bala Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Salut ! Sa-ti dau un nume de integrat acum nu pot pentru ca imi mai trebuie informatii despre cea ce vrei sa faci. Dar poti cauta pe site la texas instruments ca ei au ridicatoare de tensiune si management pentru baterii. http://www.ti.com Daca gasesti ceva ce ti se potriveste, poti sa ceri sampleuri gratuite si iti vin in cateva zile. Desigur daca ai nevoie de un numar de bucati mai mic sau egal cu 3 bucati. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 29, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2007 pai imi trebuie pentru a alimenta diverse monataje pe baza de controlere, programatoare etc . Sample as putea cere doar odata, prefer ceva ce stiu ca gasesc in ro . Sursa sa poata scoate un maxim de 250mA de exemplu . Link spre comentariu
one Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Poti recupera sursa unui mp3 player defect. Dar nu stiu daca scoate 5V, probabil mai putin. Aveam pe undeva o schema cu un tranzistor si un mic transformator, o sa o caut si daca o gasesc te anunt. Link spre comentariu
pavcostel Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Sau module DC\DC industriale, cu sau fara izolare galvanica. Mai sunt si surse gen LT sau LM4XXX care pot fi configurate in ridicatoare... Daca nu ceri mai mult de 100-250mA de la ele! Capodimonte poate fi o sursa de inspiratie, apoi poate gasesti la magazin in Bucuresti. Bafta!Costel Link spre comentariu
adynis Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 ar fi aici: http://www.scienceprog.com/how-to-make- ... v/#article Dar nu e prea des intalnit integratul ala, si mai e si smd ... Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 29, 2007 Partajează Postat Iulie 29, 2007 Cauta si la Maxim, sigur aveau niste CI. Nu stiu cum se cheama. Dupa ce afli ce integrat vrei poti sa ceri moca sample-uri (esantioane). Le trimit gratis pe cheltuiala lor. Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 30, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2007 mda, faza e ca la maxim am mai luat odata sample :( iar in linku de mai sus scienceprog, este tot un max, un max1674 care la capodimonte nu este. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum