Ovidanie Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Pret intre 10 si 40 lei. http://s254.photobucket.com/user/Ovidanie/Bazar/Condensatoori KV/story Derulati stanga/dreapta. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 As vrea si eu niste condensatori, daca mai sunt... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 6, 2019 Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 (editat) Sau mai bine vizitati albumul de pe Photobuket: http://s254.photobucket.com/user/Ovidanie/library/Bazar/Condensatoori KV Editat Mai 6, 2019 de Ovidanie Link spre comentariu
yo3fkc Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 De cand astept si eu un pret pentru cei de care v-am spus .... Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 6, 2019 Autor Partajează Postat Mai 6, 2019 Scuze pentru intarziere. Sunt pusi deoparte, pentru dvs. Pana diseara o ma informez cam care este pretul ''radiamatoricesc'' si maine o sa postez aici, in topic. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Mai 6, 2019 Partajează Postat Mai 6, 2019 Multumesc , astept ! 73 , Gelu Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 Sub 2 euro nu am gasit, cred ca 20 lei bucata e pret bun. Jumatate din ce se vede in foto sunt rezervati. anunt ce ramane ndupa ce fac coletele. Link spre comentariu
Ovidanie Postat Mai 7, 2019 Autor Partajează Postat Mai 7, 2019 Am vrut sa scriu 10 lei, scuze. In Suceava sunt acum 4 grade, mi-au inghetat degetele. Link spre comentariu
yo3fkc Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Ok , multumesc . Ce iti ramane ( cei nevanduti in afara de ce mi-ai rezervat ) pune-i pe toti la mine . 73 , Gelu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum