Florinel TV Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Acum 4 minute, gigione01 a spus: Da ,ti-l pot trimite gratis pe cel defect Si ce naiba sa fac cu el daca este defect , mai dai si bani pe transport degeaba , dar ce probleme avea ca poate il pot rezolva totusi Editat Februarie 3, 2019 de Florinel TV Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 3, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 3, 2019 (editat) Acum 3 minute, Florinel TV a spus: Si ce naiba sa fac cu el daca este defect , ce probleme avea ca poate il pot rezolva Nu mai retin problema dar cred ca l-am si descompletat intre timp! Daca gasiti vreunul convenabil,va pot ajuta sa ilcumparati de pe ebay.co.uk. Vinde unul la 160 lei pe lajumate. Editat Februarie 3, 2019 de gigione01 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 3, 2019 Partajează Postat Februarie 3, 2019 Oricum multumesc vad ca sunteti un om deosebit si un Roman deosebit si va multumesc pentru asta , dar acest sasiu lam gasit la un un coleg si acum astept pe miine rezultatul Acum 3 minute, gigione01 a spus: Vinde unul la 160 lei pe lajumate. Stiu dar nui cemi trebuie mie din pacate Link spre comentariu
Vizitator Postat Februarie 4, 2019 Partajează Postat Februarie 4, 2019 (editat) 1 hour ago, Florinel TV said: Costica TOT Pasare de noapte ai ramas ca si mine Am ramas Florine pasare de noapte, ca am primit 4 tv-uri din Germania Samsung UE55ES6530 smart 3D cu defect de panel, si am zis ca scap si eu de saracie , sa le repar pe catesi patru odata, dar de unde asa noroc sa fie pe mine, caci am gasit la toate acelasi defect, mai exact un driver lateral pe o parte plesnit, eu repar orice display dar aici numai e de competenta mea, trebuie sa i-au legatura cu Floristeanu Daniel sa vedem daca prin schimbarea driverului lateral parlit se poate rezolva displayul, daca nu se poate si e scurt in display, e mare pacat cu aceste displayuri, ca tipul care imi trimite din Germania zice ca mai are 3 vagoane...si imi facuse-mi si planul dinainte sa vind bicicleta si sa plec cu sotia in HAWAII.... Driver Lateral Parlit: DB7922A-FT09M Editat Februarie 4, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gigione01 Postat Februarie 9, 2019 Autor Partajează Postat Februarie 9, 2019 Schimbat T-con. Tv-ul functioneaza perfect. Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutor,chiar daca unele au fost mai greu de inteles sau gresit exprimate! PS. Chiar pot ajuta dezinteresat pe oricine are nevoie pentru achizitionarea de produse de pe Ebay.co.uk. Se poate inchide! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum