Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect imagine Finlux smart

gigione01

Postări Recomandate

Acum 4 minute, gigione01 a spus:

Da ,ti-l pot trimite gratis pe cel defect 

Si ce naiba sa fac cu el daca este defect , mai dai si bani pe transport degeaba , dar ce probleme avea ca poate il pot rezolva 

totusi

Editat de Florinel TV
Link spre comentariu
Acum 3 minute, Florinel TV a spus:

Si ce naiba sa fac cu el daca este defect , ce probleme avea ca poate il pot rezolva 

Nu mai retin problema dar cred ca l-am si descompletat intre timp!

Daca gasiti vreunul convenabil,va pot ajuta sa ilcumparati de pe ebay.co.uk.

Vinde  unul la 160 lei pe lajumate.

Editat de gigione01
Link spre comentariu

Oricum multumesc vad ca sunteti un om deosebit si un Roman deosebit si va multumesc pentru asta , dar acest sasiu lam gasit la un un coleg si acum astept pe miine rezultatul

Acum 3 minute, gigione01 a spus:

Vinde  unul la 160 lei pe lajumate.

Stiu dar nui cemi trebuie mie din pacate

Link spre comentariu
1 hour ago, Florinel TV said:

Costica TOT Pasare de noapte ai ramas :d ca si mine :freaza:

Am ramas Florine pasare de noapte, ca am primit 4 tv-uri din Germania Samsung UE55ES6530 smart 3D cu defect de panel, si am zis ca scap si eu de saracie :dans::dans::dans:, sa le repar pe catesi patru odata, dar de unde asa noroc sa fie pe mine, caci am gasit la toate acelasi defect, mai exact un driver lateral pe o parte plesnit, eu repar orice display dar aici numai e de competenta mea, trebuie sa i-au legatura cu  Floristeanu Daniel sa vedem daca prin schimbarea driverului lateral parlit se poate rezolva displayul, daca nu se poate si e scurt in display, e mare pacat cu aceste displayuri, ca tipul care imi trimite din Germania zice ca mai are 3 vagoane...si imi facuse-mi si planul dinainte sa vind bicicleta si sa plec cu sotia in HAWAII....:rade:

Driver Lateral Parlit: DB7922A-FT09M

DSCF1164.jpg

DSCF1166.jpg

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Schimbat T-con.

Tv-ul functioneaza perfect.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si ajutor,chiar daca unele au fost mai greu de inteles sau gresit exprimate!

PS.

Chiar pot ajuta dezinteresat pe oricine are nevoie pentru achizitionarea de produse de pe Ebay.co.uk.

Se poate inchide!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări