Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Defect imagine Finlux smart

gigione01

Postări Recomandate

Acum 1 oră, gigione01 a spus:

Va multumesc pentru raspunsuri.

In cursul acestei saptamani,o sa risc 80 de lire sa-l cumpar si am sa postez ceea ce s-a intamplat dupa o resetare si curatare/inversare a benzilor t-con-display.

succes

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Am intrat in posesia tv-ului.

Fostul proprietar a pierdut/incurcat suruburile de la piciorul de sustinere si i-a pus unele mai lungi care au rupt ambii conectori de pe t-con care duc catre display.

Ramane sa caut respectivul t-con pe ebay.

Am gasit aceeasi serie,arata identic dar pentru diferite tv Panasonic/LG/JVC de 55 si nu stiu daca se potriveste.

Ce ma sfatuiti:sa il iau?Se potriveste?

IMG_20190203_191807-800x600.jpg

Capture 2.JPG

Capture.JPG

Editat de gigione01
Link spre comentariu

6870c-0471d

e tot ce conteaza,lg philips au facut t-con-uri (mai universale) sa spunem,deci acest t-con se poate gasi la diferite diagonale fara probleme,daca nu ma insel am si eu acest t-con ok,daca va intereseaza 100lei plus transport,si maine seara va dau un raspuns

se pare ca nu santeti in ro,deci oferta mea nu are valoare,daca totusi santeti in ro si va intereseaza dati-mi de veste

Editat de iuliantv
Link spre comentariu
Acum 7 minute, iuliantv a spus:

6870c-0471d

e tot ce conteaza,lg philips au facut t-con-uri (mai universale) sa spunem,deci acest t-con se poate gasi la diferite diagonale fara probleme,daca nu ma insel am si eu acest t-con ok,daca va intereseaza 100lei plus transport,si maine seara va dau un raspuns

se pare ca nu santeti in ro,deci oferta mea nu are valoare,daca totusi santeti in ro si va intereseaza dati-mi de veste

Sunt in Anglia si aici gasesc pe ebay cu o lira(5 lei).

Va multumesc pentru raspuns!

Link spre comentariu
Acum 44 minute, andrei_ a spus:
1 oră în urmă, Florinel TV a spus:

Eu sunt prost dar cind vad pe altii mai prostii ca mine imi creste inima :85 :85

T-con cu 5 lire :95....

Nu vad legatura postarilor Dv.cu postarile din acest topic!

Se poate intelege altceva!

Se poate inchide topicul!

Multumesc tuturor pentru ajutor!

Spor!

tcon ebay.JPG

Editat de gigione01
Link spre comentariu
2 hours ago, gigione01 said:

Sunt in Anglia si aici gasesc pe ebay cu o lira(5 lei).

Va multumesc pentru raspuns!

Stimabile coleg nu trebuie sa te superi asa repede, ca uneori se mai si glumeste, ai facut marea greseala ca trebuia sa pui aici linkul de pe ebay cu t-conul la o lira, ca sa se vada exact in descriere toate detaliile, ca e greu de crezut sa cumperi un t-con la pretul de o lira, au luat multi teapa pe ebay, uite un exemplu aici pe forum cu un programator RT809H la pret de 100$,  i-a venit un colet cu un maimutoi de plastic si respectivul vanzator avea 10 bucati, pe care le-a vindut lejer(10 tepi), a stiut exact sa-si editeze(modifice) propria pagina de vinzare(hacker).....https://www.elforum.info/topic/125923-tnm-5000/?do=findComment&comment=1714936........................

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Daca studiati ebay.co.uk veti fi surprins sa gasiti mainboard-uri la 5-7 lire.Pentru aceleasi main-uri,pe elforum se cer  3-400 lei.

Am postat acel printscreen in care se poate citi ca deja amcumparat acel tcon..

Postez si link:

https://www.ebay.co.uk/itm/6870C-0471D-Philips-47PFT6309-12-T-Con-Board/182540459065?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Legat de pitigoii care cumpara de pe ebay si nu stiu cum sa o faca,isi merita soarta daca platesc la anonimi sau celor cu putine calificative, si nu o fac prin pay-pall.

Fiecare face ce vrea cu banii!Stiu,e greu sa rezisti tentatiei cand crezi ca ai dat lovitura gasind ceva ieftin!

Intotdeauna cei de pe ebay.co.uk mi-au rezolvat orice sesizare sau problema aparuta .

Poate sunt eu mai norocos!

spor!

Link spre comentariu
Acum 3 minute, gigione01 a spus:

Asta este vrajeala si o stiu cu toti ca un T-Con nu costa doar atat :d

Nici un pachet de tigarii :85

Acum 2 ore, gigione01 a spus:

Am intrat in posesia tv-ului.

Fostul proprietar a pierdut/incurcat suruburile de la piciorul de sustinere si i-a pus unele mai lungi care au rupt ambii conectori de pe t-con care duc catre display.

Ramane sa caut respectivul t-con pe ebay.

Am gasit aceeasi serie,arata identic dar pentru diferite tv Panasonic/LG/JVC de 55 si nu stiu daca se potriveste.

Ce ma sfatuiti:sa il iau?Se potriveste?

IMG_20190203_191807-800x600.jpg

Capture 2.JPG

Capture.JPG

Colegu eu mai sus nu mam referit la tine ci la ala care a montat suruburile aiuria , daca ai fost tu acela , atunci este clar sa te superii :d

Link spre comentariu
14 minutes ago, gigione01 said:

Daca studiati ebay.co.uk veti fi surprins sa gasiti mainboard-uri la 5-7 lire.Pentru aceleasi main-uri,pe elforum se cer  3-400 lei.

Am postat acel printscreen in care se poate citi ca deja amcumparat acel tcon..

Postez si link:

https://www.ebay.co.uk/itm/6870C-0471D-Philips-47PFT6309-12-T-Con-Board/182540459065?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649

Legat de pitigoii care cumpara de pe ebay si nu stiu cum sa o faca,isi merita soarta daca platesc la anonimi sau celor cu putine calificative, si nu o fac prin pay-pall.

Fiecare face ce vrea cu banii!Stiu,e greu sa rezisti tentatiei cand crezi ca ai dat lovitura gasind ceva ieftin!

Intotdeauna cei de pe ebay.co.uk mi-au rezolvat orice sesizare sau problema aparuta .

Poate sunt eu mai norocos!

spor!

Nu stiu ce sa zic ca acest vinzator, cred ca are marfa vinduta din data de 31 Dec, 2017 12:46:00 GMT  View all revisions, poate nu ma pricep prea bine ca eu nu cumpar de pe ebay cumpar mai mult de pe Aliexpress.........

Link spre comentariu
Acum 2 minute, Costica LCD a spus:

Nu stiu ce sa zic ca acest vinzator, cred ca are marfa vinduta din data de 31 Dec, 2017 12:46:00 GMT  View all revisions, poate nu ma pricep prea bine ca eu nu cumpar de pe ebay cumpar mai mult de pe Aliexpress.........

Costica TOT Pasare de noapte ai ramas :d ca si mine :freaza:

Link spre comentariu

Din pacate , Florinel TV,nu eu am pus suruburile .si eu puteam presupune  ca te uitai in oglinda,dar n-am facut-o.

In legatura cu ebay,e clar ca unii nu sunt avari si altii nu au deschis calculatorul decat ca sa vada cat e ceasul sau sa se uite la Antena 3.

Aveti atasat printscreen-uri ale catorva tranzactii ale mele facute anul trecut unde puteti vedea pretul de achizitie.

Nu prea ma pricep la electronica dar cred ca e de preferat sa dau 5 lire pe o sursa sau un main decat sa ma chinui sa-l repar sau ...Doamne fereste sa il duc la vreun centru unde doar constatarea e 10-15 lire.

Stiu,unii o sa spuna ca ei o fac din pasiune dar dracu-i mai crede cand afli ce preturi cer!!

Capture1.JPG

2.JPG

3.JPG

Editat de gigione01
Link spre comentariu
Acum 1 minut, gigione01 a spus:

Din pacate , Florinel TV,nu eu am pus suruburile .si eu puteam presupune  te uitai in oglinda,dar n-am facut-o.

In legatura cu ebay,e clar ca unii nu sunt avari si altii nu au deschis calculatorul decat ca sa vada cat e ceasul sau sa se uite la Antena 3.

Aveti atasat printscreen-uri ale catorva tranzactii ale mele facute anul trecut unde puteti vedea pretul de achizitie.

Nu prea ma pricep la electronica dar cred ca e de preferat sa dau 5 lire pe o sursa sau un main decat sa ma chinui sa-l repar sau ...Doamne fereste sa il duc la vreun centru unde doar constatarea e 10-15 lire.

Capture1.JPG

2.JPG

3.JPG

Atunci am si eu nevoie de acest sasiu TP.S506.PB819 puteti sa mil trimiteti cu 5 lire?

Link spre comentariu
Acum 6 minute, Florinel TV a spus:

Atunci am si eu nevoie de acest sasiu TP.S506.PB819 puteti sa mil trimiteti cu 5 lire?

Daca gasesti unulla un pret convenabil ,ti-l pot cumpara si trimite fara niciun comision-doar cheltuielile.

Intreaba acest user,e serios si are multe componente ieftine:

https://www.ebay.co.uk/usr/express_tv_parts?_trksid=p2047675.l2559

Editat de gigione01
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări