gigione01 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Buna seara! Un sfat/idee va rog, pentru un Smart Finlux 55 inch! Defectul din imagini-jumatatea stanga mai intunecata,se datoreaza panelului sau e altceva? Multumesc! Editat Ianuarie 24, 2019 de gigione01 Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Eu zic panel. Alții? Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Chiar acum, dan cod a spus: Eu zic panel. Alții? tot acolo bat si eu,cu ceva noroc contacte tcon display 1 Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Curata bine foliile dintre t-con si panel, daca vede tot asa nu este exclus nici t-conul cu ceva probleme sau panel defect, defectul acesta l-am provocat eu de multe ori scotand cele doua panglici si reconectindule la loc pentru anumite teste si explicatia ar fi ca nu face bine contact traseele VGH/VGL de la t-con catre panel, de aceea vede mai intunecat pe o juma de ecran, sa fie imagine perfecta si mai intunecata pe o juma de ecran si sa fie defect din panel, nu am intilnit pina acum de cind repar eu displayuri...... Editat Ianuarie 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
gigione01 Postat Ianuarie 25, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) Va multumesc tuturor pentru sugestii. Televizorul mi-a fost propus pentru cumparare aici in Anglia si nu stiu ce sa fac. Si ca o gluma: Daca ar fi din panel,as putea sa....innegresc si partea luminoasa,sa fie tot la fel? Editat Ianuarie 25, 2019 de gigione01 Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 O dai cu carioca. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 2 hours ago, gigione01 said: Va multumesc tuturor pentru sugestii. Televizorul mi-a fost propus pentru cumparare aici in Anglia si nu stiu ce sa fac. Si ca o gluma: Daca ar fi din panel,as putea sa....innegresc si partea luminoasa,sa fie tot la fel? Daca til da efteneaua i-al ca ai sanse mari sa-l rezolvi, eu de 13 ani de cind repar displayuri nu am intilnit astfel de defect sa fie din panel mai ales daca imaginea se misca corect pe jumatatea mai intunecata.... Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Acum 8 ore, Costica LCD a spus: Daca til da efteneaua i-al ca ai sanse mari sa-l rezolvi, eu de 13 ani de cind repar displayuri nu am intilnit astfel de defect sa fie din panel mai ales daca imaginea se misca corect pe jumatatea mai intunecata.... eu am intalnit,la un philips de 47 ,omul bagase suruburi la picior (de acelea adevarate ,negrese de rigips)si unul intrase in una din bezile tcon display si o perforase,dupa ce am schimbat benzile exact asa se vedea ,am schimbat si tcon,fara rezultat,dar poate domnul e mai cu noroc,recent am desfacut un smart de 39 vestell care avea ecran grii fara imagine,am deconectat una din benzile tcon si imaginea era corecta pe jumatate de ecran,dupa ceva sapaturi am observat o mica gaura la unul din driverele superioare,am facut-o putin mai mare cand am curatat-o si surpriza imagine pe tot displayul,totul ok pana am scanat posturile tv,foarte greu vizibil o banda alba de cca 7-8cm in mijlocul displayului,usor vizibila doar pe numite fomduri https://imgur.com/a/4Of5O89 1 Link spre comentariu
validae Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Vedeți să nu fie și vreo șmecherie din meniu, am văzut un efect din ăsta ca o demonstrație între imaginea normală și ceva efect de îmbunătățire, televizorul respectiv practic afișa diferit cele două jumătăți de ecran. Prea e simetric efectul de acolo, să nu fie cumva setat efectul demonstrativ de care ziceam... Link spre comentariu
iuliantv Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 finlux-ul asta cred ca e un vestel nu are el ,,comparator de imagine,, Link spre comentariu
valivoi Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Ati incercat sa faceti o resetare a setarilor imaginii la cele din fabrica?Dar un update de software? 1 Link spre comentariu
cornel1962 Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 ...benzile flex dintre t-con si panel ! 1 Link spre comentariu
serban Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 (editat) Este din display defectul . Am avut mai multe mb95 diagonale mari cu defectul asta ... din fericire nu se observa defectul decât pe anumite imagini ...la un meci de fotbal se observa CLAR Editat Ianuarie 26, 2019 de serban 1 Link spre comentariu
sorintv Postat Ianuarie 26, 2019 Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Si eu am avut aceeasi problema. Benzile flex. Curatate sau inversate intre ele. 1 Link spre comentariu
gigione01 Postat Ianuarie 26, 2019 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2019 Va multumesc pentru raspunsuri. In cursul acestei saptamani,o sa risc 80 de lire sa-l cumpar si am sa postez ceea ce s-a intamplat dupa o resetare si curatare/inversare a benzilor t-con-display. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum