Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 48 minutes ago, edisat said: Când ajung acasă îl pot da. Acum ca ai primit dumpurile de la colegu' Sandu, rescrie intai eepromul 24C256 si apoi daca e nevoie si flashul spi W25P40, dupa care sa ne spui si noua daca a disparut petele si ai imagine corecta, ca suntem foarte curiosi....... Link spre comentariu
Geo2017 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Daca ai nevoie de EMMC soft si schema conectare sa ma contactezi. Link spre comentariu
attilaa0 Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 2 minutes ago, Geo2017 said: Daca ai nevoie de EMMC soft si schema conectare sa ma contactezi. In privat doar ... Link spre comentariu
bobo Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Si la lg este asa ceva. A fost in spirit de gluma si o aluzie la cei care stiu cate ceva si nu spun. Eu din putinul meu dau rezolvarea mereu dar de azi o sa ma rezum doar la a cere. Ps: l am citat pe Costica. Editat Ianuarie 24, 2019 de bobo Link spre comentariu
megabit Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) Acum 3 ore, Geo2017 a spus: Daca ai nevoie de EMMC soft si schema conectare sa ma contactezi. Bravo, domnu' Geo ... dar sa stea la rand, ca suntem mai multi inscrisi Editat Ianuarie 24, 2019 de megabit Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 24, 2019 Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 (editat) 4 hours ago, Geo2017 said: Daca ai nevoie de EMMC soft si schema conectare sa ma contactezi. Daca vrei sa-l ajuti cum mai ajutat si pe mine pe privat sau cum i-ai dat lui attilaa0 softul de eMMC cu link de descarcare expirat, atunci e clara situatia....oricum nu are ce face cu softul pentru eMMC, defectul lui in cel mai fericit caz ar putea fi cauzat de setarile eronate care se afla in eeprom si nicidecum in softul eMMC...mai era unul pe aici acum ceva vreme care repara displayuri si decoda cass-uri auto in lada frigorifica, nu cumva dumneata esti acela, ca prea le stii pe toate? Editat Ianuarie 24, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 (editat) 12 hours ago, attilaa0 said: In privat doar ... Lasa colegu' ca astazi imi da patronul un Samsung UE40D5700, sa vezi experimente ce o sa fac eu tot weekend-ul si daca e sa fie adevarat asa cum sustin uni pe aici, o sa postez cu litere mari metoda de citire/scriere prin HDMI la nandul BGA63 ca sa stie toti cei care au RT809H, care oricum sunt putini si ar trebui sa existe respect si comunicare intre ei dar din pacate nu e asa, nici eu nu fac publice reparatiile la displayuri, dar pe privat am ajutat si ajut pe oricine, chiar daca acesta are si o singura postare.... Editat Ianuarie 25, 2019 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 8 minute, Costica LCD a spus: Lasa colegu' ca miine imi da patronul un Samsung UE40D5700?, sa vezi experimente ce o sa fac eu tot weekend-ul si daca e sa fie adevarat asa cum sustin uni pe aici, o sa postez cu litere mari metoda de citire/scriere prin HDMI la nandul BGA63 ca sa stie toti cei care au RT809H, care oricum sunt putini si ar trebui sa existe respect si comunicare intre ei dar din pacate nu e asa, nici eu nu fac publice reparatiile la displayuri, dar pe privat am ajutat si ajut pe oricine, chiar daca acesta are si o singura postare.... Costica merge suta la suta ce am spus , deci nui secret nimic eu nu tin secret nimic doar voi nu credeti cum spun si atunci eu nu va mai spun nimic ca nu credeti Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Si daca vrei ajutor ca sigur nu te pricepi sa citesti nandul bga prin hdmi te ajut cu ce-a mai mare placere , aici pe forum sa vada toti cei ce nu cred Bun eu am un cablu HDMI bun care am probat si merge bine ,cine il vrea il vand ca eu am 2 buc de alea bune Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 9 minute, Florinel TV a spus: Costica merge suta la suta ce am spus , deci nui secret nimic eu nu tin secret nimic doar voi nu credeti cum spun si atunci eu nu va mai spun nimic ca nu credeti Vrem sa vedem RT809G. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 6 minutes ago, dan cod said: Vrem sa vedem RT809G. Eu cred ca urmatorul RT care va apare pe piata ar trebui sa aibe alta litera la sfirsit ca asa ar fi logic, litera G e inaintea literei H, deci eu preconizez ca noul RT se va numi RT809K.. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 19 minute, dan cod a spus: Vrem sa vedem RT809G. Aveti rabdare ca pun poze cu el cind il am in mana dar pina atunci nu pot pune poze ca producatorul nu il face public ca trebuie testat si apoi il baga la vanzare Link spre comentariu
horhogea Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Am citit instruciunile din manualul RT809H si scrie clar ca citirea, scrierea memoriilor nand prin mufa, VGA si HDMI se face la anumite sasie, nu la toate modelele. Era prea frumos sa mearga la toate modelele. Link spre comentariu
megabit Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Acum 48 minute, Costica LCD a spus: ... preconizez ca noul RT se va numi RT809K.. Ba nu, se va numi RT809W pentru ca va citi wireless , ce atata hdmi... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 25, 2019 Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 31 minutes ago, horhogea said: Am citit instruciunile din manualul RT809H si scrie clar ca citirea, scrierea memoriilor nand prin mufa, VGA si HDMI se face la anumite sasie, nu la toate modelele. Era prea frumos sa mearga la toate modelele. OK si ca sa testezi de exemplu la un Samsung citirea prin HDMI ca sa vezi daca merge, ce trebuie setat in programul RT-ului pentru conexiunea HDMI?, ca butonul de sus "Auto ISP" stiu ca este exclusiv pentru conexiunea pe VGA.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum